Barcelona, Valencia'yı gol yağmuruna tuttu

Valencia-Barcelona karşılaşmasında Barcelona'nın 7-0'lık galibiyeti futbolseverleri şok etti.

Barcelona, Valencia'yı gol yağmuruna tuttu
04 Şubat 2016 Perşembe 01:09

 Barcelona ve Valencia'nın bu akşam oynadığı maçta Barcelona'nın başarısı futbola heyecan kattı. Milli futbolcumuz Arda Turan'ın da ilk 11'de başladığı maçın 7. dakikasında Barcelona Suarez'in attığı gol ile 1-0 öne geçti. İlk golün hemen ardından 12. dakikada yine Suarez ile fark 2'ye yükseldi. Sonrasında hızını kaybetmeyen takım 29. dakikada Messi ile bir gol daha buldu. 

İlk yarıyı 3-0 önde bitiren Barcelona, 58. dakikada Arda'nın pası ile golü atan Messi sayesinde 4-0 öne geçti. Ardından 74. dakikada 3. golünü atan Messi takımını 5-0 galibiyete taşıdı. Maç boyunca kıvrak bir oyun oynayan Arda Tıuran sayesinde Suarez 83 ve 88. dakikalarda gol sevincini art arda yaşatttı. Böylece Barcelona maçı 7-0 önde tamamladı.







Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.