Yunanistan Ligi futbol maçında komik görüntü

Yunanistan'da oynanan bir futbol maçında yaşanan sakatlık anında ortaya komik görüntüler ortaya çıktı. Yerde kalan futbolcunun saha kenarına taşınması sırasında ilginç ve komik görüntüler ortaya çıktı.

Yunanistan Ligi futbol maçında komik görüntü
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Yunanistanda oynanan bir futbol maçında sahada komedi filmlerinde görülebilecek bir olay yaşandı. Yunanistan 2. Ligi'nde oynanan AEL Larissa ve Ergotelis arasında oynanan maçta deplasman takımının savunma futbolcusu sakatlık geçirip yerde kalıyor. 

Görüntülerde hakemin talimatıyla sahaya giren görevliler yerde yatan futbolcuyu sedyeye koyuyorlar ve oyuncuyu saha kenarına taşımaya çalışıyorlar. İşte tam o anlarda ortaya komik görüntüler çıkıyor. Futbolcuyu saha kenarına taşımaya çalışan görevliler sedyede bulunan futbolcuyu ard arda yere düşürüyorlar. En sonunda ise saha kenarına geldiklerinde futbolcuyu bir hışımla yere atıp gidiyorlar. Kısa zamanda sosyal medyada yayılan bu komik görüntü, Kemal Sunal'ın oynadığı Şabanoğlu Şaban filmindeki  sedye ile taşınma sahnesini akıllara getiriyor.

AEL Larissa ve Ergotelis maçında yaşanan o anlar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.