Yeni Aslan Serdar Aziz sözleşmeyi imzaladı

Galatasaray Bursaspor'un kaptanı Serdar Aziz ile her konuda anlaştı. Başkan Dursun Özbek'in bizzat katıldığı ve Türk Telekom Arena'da düzenlenen imza töreni sonrasında Serdar Aziz, Galatasaray'ın futbolcusu yapan sözleşmeye imzayı attı. İste yeni aslan Serdar Aziz'in açıklamaları

Yeni Aslan Serdar Aziz sözleşmeyi imzaladı
22 Haziran 2016 Çarşamba 15:31

Galatasaray Serdar Aziz transferinde mutlu sona ulaştı Türk Telekom Arena'da düzenlenen imza töreninde başarılı oyuncu kendisini Galatasaraylı futbolcu yapan 4 yıllık sözleşmeyi büyük bir mutlulukla imzaladı. Galatasaray'ın futbolcusu olduğu için büyük mutluluk yaşadığını ifade eden Serdar Aziz, "Çok mutluyum. Dünya devi bir kulüpte olduğum için kendimi çok şanslı hisediyorum. Hedefleri büyük ola nbir insanım ve elimden geleni Galatasray için verecğeim. Bundan sonra ki süreçte büyük hedeflere ve şampiyonluklara koşacağız. Başkanımız bu transferle çok yakından ilgilendi. İnşallah hayırlısı olur." açıklamalarında bulundu.



Tecrübe kazanarak geldim

Galatasaray'ın uzun süredir kendisiyle ilgilendiğini ifade eden Serdar Aziz, başka kulüplerden de teklif aldığını ama artık bunun bir önemi olmadığını ailesi ile birlikte çok mutlu olduklarını dile getirdi. Sorumluluk sahibi olduğunu ifade eden Serdar Aziz, Bursaspor kaptanı olarak buraya geldiğini ve tecrübe kazandığını dile getirdi.

Sakatlığın iyi durumda

"Sakatlığım çok iyi durumda. Milli Takım'dan sonra Galatasaray doktoruyla tedavi oldum. Bundan sonra beraber olacağız herşey atlattım. Takım antrenmanları başladığımda ben de takımla çalışacağım. Saha içinde agrasifim takım için mücadele ederim. Bir çok özelliğim var. Savunma oyuncularına göre çabuk bir oyuncuyum sıçramama da iyidir. Gollerim var. Bundan sonra umarım Galatasaray forması altında gollerime devam ederim."

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise tranferden dolayı mutlu olduklarını, ve gelecek sezon için transferlere başladıklarını dile getirdi. Dursun Özbek, CAS kararı ile ilgili haber beklediklerini, ona göre hoca konusunda açıklama yapacaklarını söyledi. Dursun Özbek, Serdar Aziz karşılığında, Sercani Bilal Kısa ve Furkan'ın Bursaspor'a gittiğini belirtti.  

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.