Türkiye İzlanda maçı saat kaçta, hangi kanalda? İzlanda Türkiye ilk 11'ler

Türkiye İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Dünya Kupası Elemelerinde İzlanda ile karşılaşacak A Milli Takım son hazırlıklarını tamamladı. Peki İzlanda Türkiye ilk 11'ler belli oldu mu? Fatih Terim'den Tolga Ciğerci süprizi geliyor. İşte Milli Takım ile ilgili en son gelişmeler haberimizde.

Türkiye İzlanda maçı saat kaçta, hangi kanalda? İzlanda Türkiye ilk 11'ler
09 Ekim 2016 Pazar 15:45

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Türkiye, İzlanda'yla karşılaşacak. Grupta oynadığı ilk iki maçta 3 puanla tanışamayan Türkiye, İzlanda'yı mağlup ederek ilk galibiyetini almak istiyor.  Başkent Reykjavik'teki Laugardalsvöllur Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı

İzlanda Türkiye maçı hangi kanalda, saat kaçta?

A Milli Takımımız, Dünya Kupası Eleme grubunda kritik İzlanda deplasmanına çıkacak. Peki İzlanda Türkiye Maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ekranlara gelecek? İzlanda maçı öncesinde basın toplantısı yapan Fatih Terim, hangi açıklamaları yaptı. Türkiye İzlanda maçı ilk 11'leri ve merak edilen tüm detaylar haberimizde. 

3-0'lık maçın üzerinde 25 ay geçti

İzlanda maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen A Milli Futbol Takımı Direktörü Fatih Terim, Avrupa Elemeleri'nde İzlanda ile oynana ve 3-0 biten maç ile ilgili, "3-0 mağlup olduğumuz maçın üzerinden 25 ay geçti. Bu 25 ayda çok önemli kaydettiklerini düşünüyorum. Euro 2016'nın da en çok dikkat çeken takımlarından biri oldular, tebriği ve saygıyı hak eden başarılar elde ettiler" dedi.

İzlanda'nın etkili silahlarını etkisizleştirerek olumsu sonuç alabiliriz

İzlanda ile oynamanın zorluğundan bahseden Terim, "Özellikle yan toplardaki gücünü burada çok iyi kullanıyorlar. Hiçbir takım buna mani olamıyor, Finlandiya da mani olamadı zaten. Tabii ki buna göre çalışmalar yapılır, tedbirler alınır ama bu ellerindeki çok etkili bir silah. Bilseniz de bilmesenzi de bunu durdurmak çok zor. Eğer bu silahları biraz etkisizleştirebilirsek olumlu bir sonuç alabileceğimizi düşünüyorum. Ayrıca çok 15-20 derecelik bir sıcaklık farkına geldik. Küçümsenecek bir fark da değil, bunun için de gerekli önlemleri aldık ama önümüzdeki bir engel olduğu kesin" şeklinde konuştu.

Türkiye 2 - 2 Ukrayna Maçı Özeti

İzlanda Türkiye ilk 11'ler


İZLANDA - TÜRKİYE
 

STAT: Laugardalsvöllur
HAKEM: Mark Clattenburg
SAAT: 21:45

İZLANDA: Halldorsson, Saevarsson, Arnason, R.Sigurdsson, Skulason, Gudmunfsson, Gunnarsson, G.Sigurdsson, Bjarnaason, Finnbogason, Bödvarsson.
TEKNİK DİREKTÖR: Heimir Hallgrimsson

TÜRKİYE: Volkan Babacan, Şener, Ömer Toprak, Mehmet Topal, Caner , Tolga Ciğerci, Ozan Tufan, Volkan Şen, Emre Mor, Hakan Çalhanoğlu, Cenk Tosun
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.