Trabzonspor Osmanlıpor'a boyun eğdi

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor Osmanlıspor'u konuk etti. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Bordo-Mavili ekip, skorda eşitliği yakalasa da 2-1 yenilmeye engel olamadı.

Trabzonspor Osmanlıpor'a boyun eğdi
27 Şubat 2016 Cumartesi 22:24

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor ve Osmanlıspor karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz hafta Galatasaray'a 2-1 kaybeden Bordo-Mavili ekip galibiyet parolasıyla çıktığı maçta evinde Osmanlıspor'u ağırladı. maçın ilk yarısında 1-0 geriye düşmesine karşın beraberliği yakalayan Trabzonspor, Delarge ve Rusescu'ya engel olamadı ve Osmanlıspor'a 2-1 mağlup oldu.

Maçtan Önemli Notlar

Maçta ilk tehlikeli atağı yakalıyan Bordo-Mavili ekip Fatih Atik'in yakaladığı fırsattan yararlanamadı. 24. dakikada konuk Osmanlıspor, Mehmet Güven ile pozisyon yakaladı. Mehmet Güven'in uzaktan mükemmel şutunu kaleci Onur güçlükle kornere çeldi. 

Dakikalar 47'yi gösterdiğinde Osmanlısporlu Delarge ve Rusescu sahneye çıktı. Delarge'nin ceza sahasına ortasında Mustafa Yumlu topa müdahalede edemedi. Boşta kalan topu arka direğin yakınında bulunan Rusescu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda başka gol olmadı ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Osmanlıspor üstünlüğüyle kapandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf ev sahibi Trabzonspor oldu. Marko Marin'in ara pasını iyi değerlendiren Yusuf Erdoğan, altıpas alanında bulunan Sefa Yılmaz'a güzel bir pas attı. Ceza sahası içerisinde topla buluşan Sefa Yılmaz topa dokundu ve takımına beraberlik golünü getirdi. (1-1) 

Ancak Trabzonspor'un gol sevinci kısa sürdü. 51. dakikada Delarge'nin güzel pasında topla buluşan Rusescu, yerden düzgün bir vuruş çıkardı ve Osmanlıspor'u birkez daha öne geçirdi. (1-2)

Maçın ilerleyen dakikalarında iki takımda rakip kalelerde etkili olamadı ve Trabzonspor evinde konuk ettiği Osmanlıspor'a 2-1 kaybederek b 27 puanla ve maç fazlasıyla ligin 11. sırasında yer aldı.

Osmanlıspor bu galibiyetle puanını 32'ye çıkarırken haftayı 8. sırada kapatmayı garantiledi.

TRABZONSPOR 1 - 2 OSMANLISPOR

STADYUM: Avni Aker Stadyumu

HAKEMLER: Özgür Yankaya, İsmail Şencan, Mehmet Cem Hanoğlu

TRABZONSPOR: Onur Recep Kıvrak, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Akakpo, Musa, Fatih Atik (Dk. 46 Yusuf Erdoğan), Okay, Sefa Yılmaz, Marko Marin, Erkan Zengin, Muhammet Demir (Dk. 73 Muhammet Beşir)

OSMANLISPOR: Ahmet, Vrsajevic, Uğur, Numan, Pinto, Mehmet, Lawal, Ndiaye, Delarge, Aminu, Rusescu 

GOLLER: Rusescu (40.Dk), Sefa Yılmaz (47.Dk), Rusescu (51.Dk)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.