Spor Toto'dan spora büyük destek

Spor Toto Müdürlüğü Manisa'da gençlerin sportif faaliyetlere daha çok katılması için halısaha yaptırdı.

Spor Toto'dan spora büyük destek
01 Şubat 2016 Pazartesi 12:47

Spor Toto Genel Müdürlüğü spor faaliyetlerine destek vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Manisa'nın Sarıgöl ilçesindeki Alemşahlı Mahallesine gençlerin futbol oynamaları, sportif faaliyetleri geliştirmeleri ve sosyal hayata katılmaları için Spor Toto Genel Müdürlüğü tarafından bir halısaha yaptırıldı. 

Alemşahlı Mahallesi'nin muhtarı Ahmet Ur, yaptığı açıklamada "Halı sahamızın yapımında bizlere destek veren, başta AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekilimiz Selçuk Özdağ'a, Spor-Toto Genel Müdürümüze, AK Parti İlçe Başkanımız Muhammet Toy'a, Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Kılıç'a teşekkür ederim. Halı sahamız mahallemize hayırlı olsun. Halı sahamızın hizmete girmesiyle gençlerimiz kahvehane köşelerinden koparak, spora yönelmeye başladılar."  dedi.

Spor Toto sporla ilgili bahis oyunlarını yöneten bir kurum olmasına rağmen Türkiye genelinde bu şekilde yardım ve spora destek çalışmaları yaptığı biliniyor. 


Etiketler; #spor #spor toto
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.