Sneijder 5 Milyona Serbest

İtalyan basınında Sneijder'ın bonservis bedelinin 5 milyon olduğu yazıldı.

Sneijder 5 Milyona Serbest
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Fotomaç'ta yer alan bir habere göre Başkan Dursun Özbek ile Sneijder'in menajeri Guido Albers arasında "yüzde 30'luk zam ve imza parası" konusunda büyük tartışmalar yaşandı. Konuyu değerlendiren taraflar ücretin aynı kalması ve yıllık 1.3 milyon euro'luk 'imza parası' ödenmesi konusunda bir anlaşmaya vardı. 

Sneijder ile sözleşme uzatan Galatasaray yeni dönemde oyuncusu ile devam ederken konu İtalyan basınının da ilgi odağı haline geldi. Çeşitli gazetelerde yayımlanan haberde Senijder'ın 5 milyon euro bedel ile bonservisini alabileceği belirtildi.

Sneijder ayrılma opsiyonunun bulunup bulunmadığı ile ilgili soruya kendisinin öyle bir madde görmediğini söylediği belirtilirken İtalya'da yayın yapan medya kaynakları bu konudaki bedelin 5 milyon avro olduğunu söylediler. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.