Selçuk İnan UEFA'nın 11'inde yer aldı

Sampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın bu yıl son golünü kaydeden kaptan Selçuk İnan, UEFA tarafından belirlenen haftanın 11'inde yer aldı.

Selçuk İnan UEFA'nın 11'inde yer aldı
10 Aralık 2015 Perşembe 21:35

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin grup aşaması tamamlandı. Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'den katılan tek takım Galatasaray, grubunda üçüncü sırada tamamlayarak Uefa Avrupa Ligi'ne kaldı. Grubun son maçında Galatasaray'ın golünü atan kaptan Selçuk İnan ise ''Şampiyonlar Ligi'nde Haftanın En İyi 11''inde yer aldı.

Galatasaray'ın kaptanı Sselçuk İnan, Şampiyonlar Ligi C grubu son maçında karşılaştığı Astana maçında takımının tek golünü kaydetmişti. Bu gol Galatasaray Avrupa Ligi'ne kalırken, kaptan Selçuk İnan attığı gol ve gösterdiği performansla taktir topladı.

UEFA Şampiyon Ligi grup son maçları sonrasında Selçuk İnan'ın bulunduğu Haftanın en iyi 11'i şu şekilde;




Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.