Şampiyonluk oranları güncellendi

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftası sonrasında İddaa Risk Yönetimi şampiyonluk oranlarını güncelledi. İddaya göre şampiyonluğun en yakın favorisi Fenerbahçe

Şampiyonluk oranları güncellendi
25 Ocak 2016 Pazartesi 22:50

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftası sonrasında İddaa Risk Yönetimi şampiyonluk oranlarını güncelledi. 19. hafta geride kalırken, liderliği maç fazlasıyla elinde bulunduran Fenerbahçe, şampiyonluğa en yakın aday olarak gösteriliyor.  

Pazar günü Çaykur Rizespor'u 2 penaltı golüyle mağlup eden Fenerbahçe İddaa'ya göre şampiyonluğun mutlak favorisi. İddaa 19. hafta sonrasında 46 puanla birinci sırada yer alan Fenerbahçe'ye 1.45 oranını verdi. 

 Ligin 2. yarısında olumsuz hava koşulları nedeniyle maç yapamayan Beşiktaş'a 1.90 oranını verdi. 2 maç eksiği bulunan ve Fenerbahçe'nin 5 puan gerisinde bulunan Beşiktaş'a  İddaa'nın verdiği bu oran tepkiyle karşılandı.

Ligin 19. haftasında cumartesi günü Osmanlıspor deplasmanında kaybederek lige havlu atan Galatasaray'da bu sene şampiyonluk çok uzak bir ihtimal aldı. İddaa Risk Yönetimi bunu göze alarak Galatasaray'ın şampiyonluk oranını 10.00 olarak belirledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.