Neustadter Galatasaray'a çok yakın, İmzalar atılacak

Bir süredir peşinde olduğu Shalke 04'ün yıldızı Roman Neustadter Galatasaray'a çok yakın. Defans bölgesini sağlamlaştırmak isteyen Galatasaray'ın Roman Neustadter transferini bitirmek üzere olduğu belirtiliyor. Peki Roman Neustadter kimdir?

Neustadter Galatasaray'a çok yakın, İmzalar atılacak
09 Haziran 2016 Perşembe 10:44

Bu sezon istediği başarıyı yakalayamayan ve taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak ve şampiyonluk yarışında bulunmak istiyor. Bu yüzden transfer hazırlıklarına şimdiden başlayan Galatasaray, öncelik olarak savunma bölgesine takviye yapacak. Bunun için araştırmalarını sürdüren Galatasaray, Shalke 04 forması giyen Alman uyruklu Rus vatandası Roman Neustadter'i kadrosuna katmaya çok yakın. Shalke işe kontratı sona erecek yıldız oyuncunun Galatasaray'a yakın zamanda imza atması bekleniyor.

Alman gazetesi Bild yaptığı bir haberde, 1.90 boyundaki dev stoper Roman Neustadter ile Galatasaray'ın anlaştığını iddia etti. Gazete, iki tarafın transfer konusunda anlaşmaya vardığı ve resmi imzaların atılması için geri sayıma geçtiği ifade ediliyor. Bu doğrultuda kontratın son gününün dolması beklenecek. Eğer Schalke sözleşmeyi bir an önce fesh etmezse, Galatasaray’ın 1 Temmuz’u beklemesi gerekebilir.

Roman Neustadter kimdir?



Ön libero bölgesinde de görev yapabilen Roman Stadter, bu sezon Schalke’de 38 resmi maçta forma giyerken 1 de gol attı. Futbola 2003 yılında Alman ekibi Mainz'ın altyapısında başlayan Roman Neustadter, 2010'da Mönchengladbach'a transfer oldu. Burada 2 sezon oynadıktan sonra Schalke'ye geçen tecrübeli oyuncu, takımın asları arasında yer alıyordu. 

Genç ve Ümit milli takımlar seviyesinde Almanya formasını giyen Roman Neustadter, A milli takım seviyesine gelince Rusya'yı seçti. Babası Kazak, annesi Alman olan tecrübeli futbolcu, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in imzasıyla geçen ay Rus vatandaşlığına geçti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.