Mustafa Denizli: Galatasaray ile görüşeceğim

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun ayrılmasından sonra yeni teknik direktör arayışlarına giren yönetim, yarın Mustafa Denizli ile görüşme gerçekleştirecek.

Mustafa Denizli: Galatasaray ile görüşeceğim
22 Kasım 2015 Pazar 23:30

Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun ayrılmasından sonra yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu olmuştu. Galatasaray taraftarı teknik direktörün kim olacağını merakla beklerken Galatasaray Başkanı Dursun Özbek geçtiğimiz günlerde basın karşısına geçmiş ve yeni teknik direktör arayışlarına başlayacağız demişti. 

Dursun Özbek, geçtiğimiz gün yaptığı basın açıklamasında Mustafa Denizli'nin çok kıymetli bir teknik adam olduğunu ancak kendisi ile görüşme yapmadıklarını söyledi.

Mustafa Denizli: Galatasaray ile görüşeceğim.

TRT Spor'de spor yorumculuğu yapan tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile yarın bir görüşme gerçekleştireceğini açıkladı.

Mustafa Denizli, 'Galatasaray başkanı Dursun Özbek, beni aradı. Yarın görüşme gerçekleştireceğiz.' dedi.


Etiketler; #Galatasaray
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.