Mircea Lucescu Galatasaray'a mı geliyor? O isim açıkladı !

Bu sezon ligde kötü bir performans sergileyen Galatasaray, gelecek sezonun planlamasını şimdiden yapmaya başladı. Yeni sezonda takımın başına getireceği teknik adamı şimdiden araştırıyor. Bir iddia ise gündeme bomba gibi düştü. Galatasaray yönetimi Romen teknik adam Mircea Lucescu'yu takımın başına getirmek istiyor. Dünyaca üncü teknik adam Galatasaray'a gelecek mi?

Mircea Lucescu Galatasaray'a mı geliyor? O isim açıkladı !
20 Nisan 2016 Çarşamba 12:13

Bu sezon erken havlu atan ve yeni sezon planlamalarına şimdiden başlayan Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, futbol takımının başına dünyaca ünlü bir teknik adamı getirmeyi planlıyor. Florya'nın anahtarını teslim edeceği teknik adamın çok iyi biri olmasını isteyen Dursun Özbek, bir dönemde Galatasaray'ı çalıştırmış, Mircea Lucescu'nun peşine düştü.

Başkan Dursun Özbek'in Mircea Lucescu ile anlaştığı iddia ediliyor. 12 yıl sonra artık Ukrayna’dan ayrılmayı düşünen Lucescu'nun da Galatasaray'ın başına geçmeye sıcak baktığı öğrenildi. Hatta Rumen hocanın ekibi bile belli. Oğlu Razvan ve eski öğrencisi Emre Aşık, Luce’nin yardımcıları olacak.
 
Galatasaray, tarihin en kötü sezonlarından birini geçiriyor.  Başkan Dursun Özbek, taraftarın gönlünün almak amacıyla, yeni sezonda futbol takımının güçlü bir ekipten kurulmasını hedefliyor. Bunun akabinde Özbek, Romen teknik adam Mircea Lucescu'yu takımın başına getirmeyi kafasına koydu. Ukrayna'dan ayrılmayı düşün tecrübeli teknik adamı, Florya'nın başına getirmeyi düşünen Dursun Özbek, taraftarın ve camianın gönlünü almak istiyor. 

Mircea Lucescu Ukrayna'dan ayrılıyor

Mircea Lucescu, sezon başında birçok teklif almasına rağmen yakın dostu olan Shakhtar’ın patronu Ahmedov’un, "Sezon sonuna kadar kal" ricasını kırmayarak iç karışıklık yaşanan ülkede kalmıştı. Lucescu ailesine çok yakın bir kaynak bu kez ayrılığın yakın olduğunu, "Ukrayna’dan ayrılıyor. Yeni adresi yüzde 85 Galatasaray olacak" sözleriyle özetledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.