Karabükspor - Antalyaspor maç sonucu!

Spor Toto Süper Lig'in 4. hafta mücadelesinde Kardemir Karabükspor, evinde Antalyaspor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-2 mağlup etti.

Karabükspor - Antalyaspor maç sonucu!
16 Eylül 2016 Cuma 21:16



Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor, evinde Antalyaspor'u 3-2 mağlup etti. 

İki takımın da fazla pozisyon üretemediği ilk yarıda takımlar soyunma odasına golsüz beraberlikle gitti. Maçın ikinci devresi ise takım bir gol yağmuru şeklinde geçti.

54. dakikada ev sahibi ekip, Tanase'nin ceza sahası dışından attığı mükemmel bir gol ile 1-0 öne geçti. 77'de Diego, frikikten attığı şık gol ile skoru 1-1'e getirdi. Ev sahibi ekipte sahneye çıkan Traore, 81 ve 86. dakikalarda attığı gollerle takımını 3-1 üstünlüğe taşıdı. Akdeniz ekibinde Deniz Kadah 90+2'de attığı golle farkı 1'e indirse de kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele 3-2 Karabükspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Karadeniz ekibi bu galibiyetle puanını 6'ya yükseltirken, Antalyaspor ise 1 puanla 17. sırada kaldı.



Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasındaki Kardemir Karabükspor-Antalyaspor karşılaşmasının ilk yarısı golsüz beraberlikle sona erdi.

Kardemir Karabükspor'un cezası nedeniyle taraftarı alınmayan maça, az sayıda Antalyaspor seyircisi geldi.

8. dakikada, Antalyaspor'un atağı Samuel Eto'o ile orta alandan başladı. Eto'o, attığı pasla Mbilla'yı topla buluşturdu. Ceza sahası içine sağ çaprazdan giren Mbilla'nın yerden vuruşunda top kaleci Ahmet Şahin'de kaldı. 

13. dakikada, ev sahibi ekibin atağında Traore, sol kanattan ceza alanına sokuldu. Traore'nin sert şutunda meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.