Hamza Hamzaoğlu "Podolski'nin Golünde El Var"

Galatasaray’ın bugün Başakşehir Spor ile oynadığı maçta Podolski’nin attığı ilk gol ele çarptığı iddiası ile sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Hamza Hamzaoğlu
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Galatasaray’ın bugün Başakşehir Spor ile oynadığı maçta Podolski’nin attığı ilk gol ele çarptığı iddiası ile sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’da 2-0 kazandıkları Başahşehir maçında atılan ilk golde topun Podolski’nin eline çarptığını kabul etti.

Astane sonrası dinlenmeye fırsat bulamadıklarını belirten Hamza Hamzaoğlu, bu nedenle kontrollü oynamak zorundaydık fakat karşımızda süratli bir şekilde hücuma çıkabilen bir takım vardı dedi.

İlk yarıda Nando’nun karşılaştığı pozisyonun maçın akşını değiştirebileceğini belirten Hamza Hamzaoğlu topun Lukas Podolski’nin eline çarptığını kararın hakemin takdiri olduğunu söyledi. “Bize de olsa benim de canım yanar” diyen Hamzaoğlu savunma oyuncusuna çarptığında yeni çıkan kural ile el kararı verilmiyor hücum oyuncusu için ne olur bilemem dedi.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.