Grosskreutz, Stutgart yolcusu

Galatasaray'ın Dortmund'tan transfer ettiği ve hiç oynatamadığı Alman oyuncu Kevin Grosskreutz Stutgart için sağlık kontrolünden geçti.

Grosskreutz, Stutgart yolcusu
03 Ocak 2016 Pazar 20:36

Stutgart kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada 27 yaşındaki Alman futbolcu Kevin Grosskreutz'un sağlık kontrolünden geçtiği ve oyuncu ile görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

Alman oyuncu Kevin Grosskreutz'un durumu hakkında açıklamada bulunan Stutgart Sportif Direktörü Rubin Dutt, "Kevin Grosskreutz için Galatasaray'la anlaşma henüz sağlanmadı. Kısa süre içerisinde anlaşmayı umuyoruz. Groskreutz'un takıma futbol kalitesi ve kazanma gücü getireceğini düşünüyoruz. Farklı pozisyonlarda oynayan bir oyuncu. Takımımıza katkısı olacaktır. İstanbul'daki kötü zamanın ardından Kevin futbola aç durumda" dedi.

Yaz transferinin son günü Dortmund'tan transfer edilen Alman oyuncunun, yönetimin büyük hatası sonrasında FIFA tarafından transferi onaylanmamış ve lisansı çıkarılmamıştı. Futbol oynamak için ocak ayının beklemek zorunda kalan oyuncu, oynamadığı halde her ay sözleşmede geçerli olan maaşını almıştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.