Gol düellosu Beşiktaş'ın

Trabzonspor’la Beşiktaş arasında Şenol Güneş Stadı’nda öyle bir derbi oynandı ki maçın her anı heyecanlı geçti. Beşiktaş, iki kez öne geçip geriye düştüğü dev maçı Atiba’nın 90+1’de attığı golle kazanıp, şampiyonluk için geri saymaya başladı. Tam 7 golün atılıp daha fazlasının kaçtığı, Trabzonspor’un bir topunun ise direkten döndüğü maç tarihe geçti.

Gol düellosu Beşiktaş'ın
09 Nisan 2017 Pazar 14:00

Lider Beşiktaş, ikinci yarının namağlup lideri Trabzonspor'u nefesleri kesen mücadelede 4-3 yenip, çok büyük bir zaferle evine döndü. Trabzonspor, bu skorla 2017'de ilk mağlubiyetini alırken, Fırtına'yı taraftar rekorunun kırıldığı Şenol Güneş Stadı'nda ilk yenen Beşiktaş oldu. Bu galibiyetle maç fazlasıyla ikinci Başakşehir'in 8 puan önüne geçen siyah-beyazlılar, şampiyonluk için 'dev' bir adım daha attı. 7 süper golün izlendiği, daha fazlasının kaçtığı derbide perdeyi konuk Beşiktaş açtı.

Cenk Tosun henüz 4. dakikada Kartal'ı öne geçirdi. 25'te Okay Yokuşlu skora denge getirdi. 55'te ise Aboubakar tabelayı yine Beşiktaş'ın lehine çevirdi. Ardından 'Fırtına' başladı! 63'te Castillo ile yeniden dengeyi kuran bordo-mavililer, iki dakika sonra Rodallega'nın golü ile öne geçti. İki kez öne geçip geriye düşen Kartal maçı bırakmadı, 75'te Talisca'nın frikik golü ile 3-3'ü buldu. Bu golün santrasında orta sahadan vuran Rodallega'nın şutu direkte patladı. 'Maç bitti' derken, 90+1'de sahne alan Atiba, kafa ile attığı golle Kartal'ı zafere taşıdı..

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.