Gökhan Gönül Beşiktaş'la anlaştı mı?

Yılın transfer haberi gündeme bomba gibi düştü. Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Yıldız oyuncu Gökhan Gönül'ün Beşiktaş ile anlaştığı söyleniyor. Peki Gökhan Gönül Beşiktaş ile anlaştı mı?

Gökhan Gönül Beşiktaş'la anlaştı mı?
31 Mayıs 2016 Salı 13:16

Spor Toto Süper Lig'in sona ermesi ile birlikte transfer haberleri gündemi meşgul ediyor. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek 2015-2016 Lig Şampiyonu Beşiktaş'ın yapacağı transferler en çok merak edilen konu. Özellikle defans hattını güçlendirmek isteyen Kara-Kartal, Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Gökhan Gönül'e kancayı takmış durumda. Sözleşmesi sezon sonu biten tecrübeli oyuncu Gökhan Gönül'ün Beşiktaş'a transfer olacağı dedikoduları gün ve gün artıyor. Peki Gökhan Gönül Beşiktaş forması giyecek mi?

Bu sezon Fenerbahçe'de istediği forma şansını bulamayan tecrübeli yıldız Gökhan Gönül'ün, gelecek sezon hangi takımda forma giyeceği merak konusu oluyor. Sözleşmesi haziran ayında bitecek Gökhan Gönül'ün Beşiktaş'a imza atmaya yakın olduğu belirtiliyor. Gökhan Gönül'ün gönlünün fenerbahçe'de oynamak ve takımda kalmak istediği ifade edilirken Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Gökhan'ı takımda görmek istemediği belirtiliyor. 

Aziz Yıldırım, özellikle kaburga kemiğinin kırılmasından sonra pek forma şansı bulamayan Gökhan Gönül'ün, canı isterse oynadığını ve sakatlığına pek inanmadığını ima etmesi Gökhan'ın Fenerbahçe'de kalmasının düşük bir ihtimal olduğunu gösteriyor.

Peki Gökhan Gönül Beşiktaş'a transfer olacak mı?


Bu sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, tecrübeli yıldızı kadrosuna katmak istiyor. Defans hattını güçlü kurarak, Şampiyonlar Ligi'nde başarı yakalamak isteyen Beşiktaş'ın Gökhan Gönül ile anlaştığı iddia edildi. Tecrübel yıldız ile 3 yıl anlaşma yapıldığı belirtilirken, transferin yakın zamanda açıklanması bekleniyor.

Gökhan Gönül'ün 3 yılda 9 milyon Euro ücret alacağı ve transferin en geç 8 Haziran tarihinde açıklanacağı belirtildi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.