Galatasaray'ın yeni transferi Emrah Başsan resmi maça çıkmadan gönderiliyor

Galatasaray, sezonun başında bonservis ödemeden kadrosuna kattığı Emrah Başsan'ın kiralanması için düğmeye bastı.Emrah, henüz resmi bir müsabakada oynamadı.

Galatasaray'ın yeni transferi Emrah Başsan resmi maça çıkmadan gönderiliyor
12 Ağustos 2016 Cuma 21:57

Galatasaray,yeni sezon için transfer çalışmalarına devam ediyor.Yönetim, On gün içinde altı oyuncuyla yollarını ayırmaya çalışıyor.Alınan bilgilere göre bu 6 isim kadroda yer alan Umut Bulut, Olcan Adın, Salih Dursun, Tarık Çamdal, Dzemaili ve Antalyaspor'dan yeni transfer edilen genç futbolcu Emrah Başsan.

Diğer taraftan teknik adam Riekerink'in Sabri'yi sağ açıkta oynatmayı düşünmesiyle performansı da beğenilmeyen Emrah Başsan'ın kiralık olarak gönderilmesi hedeflendi.Futbolcuyu isteyen 3 kulüp olduğu öğrenildi.Yönetim de bu oyuncunun kiralanması için menajeri Ogan Tarhan ile görüşecek.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.