Galatasaray ikinci yarı hazırlıklarına başladı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de sezonun ikinci yarısının hazırlıklarına İstanbul'da başladı.

Galatasaray ikinci yarı hazırlıklarına başladı
03 Ocak 2016 Pazar 21:03

Spor Toto Süper Lig ekibi Galatasaray, sezonun ikinci yarısının hazırlıklarına İstanbul'da başladı.

Sarı Kırmızılı ekip Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde yılın ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Futbolcular antrenmanın ilk bölümlerinde ısınma hareketleri gerçekleştirirken, ana bölümünde fiziksel çalışma yaptı.

Bugün gerçekleştirilen çalışmaya, Fernando Muslera, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Aurelien Chedjou, Tarık Çamdal ve Jason Denayer'in katılmazken, izinli futbolcular Selçuk İnan, Tarık Çamdal ve Denayer'in yarın, Muslera, Sneijder, Podolski ile Chedjou'nun ise 5 Ocak Salı günü takıma katılacağı ifade edildi.

Sakatlıkları süren Hamit Altıntop ve Burak Yılmaz'ın ise takımdan ayrı salonda özel çalışma gerçekleştirdiği ifade edildi. 
Sarı-kırmızılı ekip çalışmalarını yarın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.


Etiketler; #Galatasaray
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.