Galatasaray'da yeni teknik adam kim olacak?

Galatasaray'ın başına kim geçti? Galatasaray'ın teknik direktör çalışmaları son hızla sürüyor. Yeni teknik direktörünü arayan Galatasaray'da Riekerink'in yerine ilk olarak Bülent Korkmaz ile görüşüldü.

Galatasaray'da yeni teknik adam kim olacak?
13 Şubat 2017 Pazartesi 23:45

Kayserispor mağlubiyetinin ardından Hollandalı çalıştırıcı Jan Olde Reinkerink ile yolları ayıran Sarı Kırmızılı ekipte yeni teknik adam kim olacak merak ediliyor. Ligin geri kalan haftalarında takımı tanıyan ve uyum sorunu yaşamayacak biriyle anlaşmak istiyor. Şampiyonluk yolunda ilerleyen Galatasaray'da teknik adam arayışına başladı. 

Yeni Teknik adam Yerli Olacak

Başkan Dursun Özbek, geri kalan haftalarda, ligi tanıyan bir teknik adamla çalışmak istiyor. Galatasaray'da Riekerink'in yerine ilk olarak Bülent Korkmaz ile görüşüldü. Galatasaray'ın başına geçebilecek isimler arasında Ertuğrul Sağlam, George Hagi, İbrahim Üzülmez ve Bülent Korkmaz yer alıyor.

Geçtiğimiz hafta Raşit Çetiner ve Hasan Şaş ikilisiyle görüştüğü iddia edilen sarı-kırmızılı yönetim son olarak Bülent Korkmaz'la da iletişime geçti.

Galatasaray yönetiminin kararını hemen verip takımın bir sonraki maçta sorun yaşamadan hazırlanması için yeni teknik direktörü açıklaması bekleniyor.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.