Galatasaray'da puan kaybı devam ediyor

Podolski’nin attığı golle öne geçen ve galibiyet için ümitlenen sarı-kırmızılı ekip, ikinci yarıdaki sönük futboluyla Rize devreye girdi. Özgür Çek frikikten attığı müthiş golleskoru eşitledi.

Galatasaray'da puan kaybı devam ediyor
19 Şubat 2017 Pazar 10:44

Jan Olde Riekerink'in yerine İgor Tudor'u getirerek hoca değişikliğine giden Galatasaray, ligde aldığı kötü sonuçlara bir yenisini daha ekledi. Beklentilerin yüksek olduğu Hırvat teknik adam Tudor ile maçına çıkan sarı-kırmızılı ekibin, hezimeti 45 dakika sürdü. Maça hızlı başlayan sarı-kırmızılılar, 23. dakikada Josue'nin ortası, Lukas Podolski'nin sert şutuyla ilk 45 dakikayı önde tamamladı..

İkinci devre ev sahibi daha etkili futbol oynarken, ilk 45 dakikada sadece isabetsiz 1 şut çeken Karadeniz ekibi, ikinci 45 dakikada kontrolü elinde tuttu ve 5'i isabetli tam 10 şut çekmeyi başardı. Ev sahibi ekibin 75. dakikada kazanılan frikik atışında Özgür Çek'in nefis vuruşu ile golü de buldu. Maç 1-1 sona ererken puan kayıplarına devam eden Galatasaray, Başakşehir'le arasındaki farkı kapatma şansını değerlendiremedi.

Tudor'u Karabük'ü çalıştırırken mat eden Hikmet Karaman dün de Hırvat çalıştırıcıyı eliştiri yağmuruna tuttu. Dünkü maçın ardından Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray puanını 40'a çıkarırken, alt sıralarda yer alan Çaykur Rize'nin puanı 20 oldu..

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.