Galatasaray Başakşehir'e sahasında yenildi

Galatasaray, lider Medipol Başakşehir ile oynadıüı karşılaşmada öne geçmesine rağmen mağlup oldu. Spor Toto Süper Lig'in lider Başakşehir Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti.

Galatasaray Başakşehir'e sahasında yenildi
04 Kasım 2016 Cuma 22:21

Spor Toto Süper Lig'de lider Medipol Başakşehir, Türk Telekom Arena'da Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Galatasaray öne geçtiği maçta Mehmet Batdal ve Yalçın Ayhan'ın gollerine engel olamadı ve sahasında 2-1 yenildi.

Maça etkili başlayan Galatasaray 33. dakikada Sinan Gümüş'ün golü ile öne geçti. Golden 3 dakika sonra sahneye Mehmet Batdal çıktı ve durumu 1-1'e getirdi. Eşitlik sonrasında askı kurmaya çalışan Galatasaray, Başakşehir'in 2 nci golüne engel olamadı. Emre Belezoğlu'nun ortasında Yalçın Ayhan güzel bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi ve durumu 2-1 yaptı.

Maçta başka gol olmazken, lider Medipol Başakşehir Galatasaray'ı deplasmanda 2-1 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.