Fenerbahçeli eski oyuncu Önder Turacı bıçaklı saldırıya uğradı

Bir Dönem Fenerbahçe Forması giyen Önder Turacı Belçika'nın Liege kentinde bıçaklı saldırıya uğradı. Eski eşinin erkek kardeşi tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan Önder Turacı'nın durumu ciddiyetini koruyor.

Fenerbahçeli eski oyuncu Önder Turacı bıçaklı saldırıya uğradı
06 Ekim 2016 Perşembe 12:05

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen ve şuan Belçika'da yaşayan Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Önder Turacı, bıçaklı saldırıya uğradı. Önder Turacı'nın eski eşinin erkek kardeşi tarafından saldırıya uğradığı öğrenildi.  

Belçika basınında bulunan habere göre Belçika 2. Lig ekiplerinden RFC Seraing forması giyen Önder Turacı, eski eşiyle Liege'de bir kafede buluşup çocuklarının durumunu konuşuyordu. Ancak tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile eski eşi, ağabeyi ve kuzenini arayarak olay yerine çağırdı. Derhal Turacı'yla eşinin tartıştığı yere gelen ağabey, çıkardığı bıçakla Önder Turacı'yı iki farklı yerinden yaraladı. Yaşanan saldırı sonrasında ağır yaralanan Önder Turacı hemen hastaneye kaldırıldı. Turacı'nın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.