Fenerbahçe Van der Wiel anlaştı mı? İşte Van der Wiel'in ilk sözleri

Fenerbahçe, Fransa'nın PSG takımında forma giyen 28 yaşındaki sağ bek Van der Wiel ile her konuda anlaştığı belirtildi. İstanbul'a tatile gelen Wan der Wiel Fenerbahçe'ye transfer konusunda ne söyledi. Detaylar haberimizde

Fenerbahçe Van der Wiel anlaştı mı? İşte Van der Wiel'in ilk sözleri
22 Haziran 2016 Çarşamba 14:16

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Bu sezon Beşiktaş'a şampiyonluğu kaptıran Fenerbahçe, gelecek sezon için iddialı kadro kurma konusunda çalışmalara başladı. Fenerbahçe, PSG ile sözleşmesi biten 28 yaşındaki Hollandali Van der Wiel ile İstanbul'da görüştü. İstanbul'a tatil amaçlı geldiğini ifade eden Van der Wiel, model olan eşi Rose Bertram ile ABD'ye gitti. 

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için çaba sarfettiği Hollandalı yıldız oyuncu Fenerbahçe transferi ile ilgili gazetecilerin sorusuna cevap verdi. İstanbul'a tatil için geldiğini ifade eden Van der Wiel, "İstanbul'a futbol oynamak için gelmiştim. Tatil amaçlı ilk kez geldim" diyerek, İstanbul'da tatil için bulunduğunu ifade etti. Ancak ulaşılan bilgilere göre İstanbul'a gelen Van der Wiel'in Fenerbahçeli yöneticilerle bir görüşme gerçekleştirdi ifade ediliyor.

Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerinde bulunduğu Hollandalı futbolcu Gregory van der Wiel, İstanbul'dan ayrıldı.

Bu sırada gazetecilerin "Fenerbahçe'yle anlaştın mı?" sorusuna Hollandalı futbolcu, "Göreceksiniz" demekle yetindi.

Hollandalı futbolcu daha sonra eşi Rose Bertram ile Los Angeles'a hareket etti.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.