Fenerbahçe Olimpiakos maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Olimpiakos maçı ne zaman saat kaçta oynanacak? THY finalinde Fenerbahçe, Yunan Temsilcisi Olimpiakos ile karşılaşacak. Fenerbahçe maçı hangi kanalda? THY Avrupa Ligi Final ile ilgili merak edilenler haberimizde.

Fenerbahçe Olimpiakos maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda?
20 Mayıs 2017 Cumartesi 19:19

Türk Hava Yolları (THY) Avrupa Ligi'nde final heyecanı yaşanıyor. Temsilcimiz Fenerbahçe,Yunan rakibi Olympiakos ile karşılaşacak. Fenerbahçe, Avrupa Ligi Kupasını müzesine koymayı ve Türkiye'ye bu gururu yaşatmayı hedefliyor. Peki Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

THY Avrupa Ligi'nde finale kalan Fenerbahçe, 21 Mayıs 2017 Pazar günü Yunanistan'ın Olympiakos takımı ile karşılaşacak. Bu dev mücadeleyi taki etmek isteyenler final maçının hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen organizasyonun ilk maçında dün İspanya'nın Real Madrid takımını 84-75 yenerek finale çıkan sarı-lacivertli takım, gözünü kupaya dikti.

Avrupa Ligi'nde normal sezonun liderini kupanın dışına iten Fenerbahçe, son şampiyon CSKA Moskova'yı eleyen Yunan rakibi Olympiakos'u geçerek Türk basketbolunda bir ilke daha imza atmayı hedefliyor. 2014-2015 sezonunda Dörtlü Final'e kalan ve dördüncü olan Fenerbahçe, geçen sezon ise ikinci olmuştu. Üst üste 3. kez yer aldığı Dörtlü Final'de sarı-lacivertliler, yine finale kalmayı başardı.

Fenerbahçe ile Olympiakos arasında oynanacak final mücadelesi Sinan Erdem Spor Salonu'nda saat 21.00'de başlayacak. Fenerbahçe - Olympiakos maçı TRT 1'den canlı yayınlanacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.