Fenerbahçe'nin ligde kalan maçları

Spor toto Süper Lig'in bitimine 4 hafta kaldı. Şampiyonluk yolunda Beşiktaş ile mücadele eden Fenerbahçe, ligin 30. haftasında Trabzonspor'u deplasmanda yendi. Peki son 4 hafta kala Fenerbahçe kalan maçlarını hangi takımlarla oynayacak? Detaylar haberimizde.

Fenerbahçe'nin ligde kalan maçları
24 Nisan 2016 Pazar 21:56

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında kritik Trabzonspor deplasmanına çıkan Fenerbahçe, şampiyonluk rakibi Beşiktaş'ın puan kaybettiği hafta altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu sezon şampiyonluğa uzanıp 4 üncü yıldızı takmak isteyen Fenerbahçe için kritik deplasmanlardan birisi olan Trabzonspor deplasmanı rahat geçti. Sarı Lacivertli ekip ilk yarıda bulduğu gollerle rakibini yendi ve 3 puanın sahibi oldu.

Trabzonspor Fenerbahçe maçı özeti

Maça dikkatli bir şekilde başlayan Fenerbahçe, karşılaşmada ilk golü bulan taraf oldu. Dakikalar 23. gösterdiğinde Nani sol kanattan bindiren Hasan Ali'ye ara pasını gönderdi, Hasan Ali topu yerden bıraktı, Alper ceza sahası içinde kontrol etti ve golünü attı. Bu gol ile 1-0 öne geçen Fenerbahçe, yaklaşık 4 dakika sonra ikinci golü Trabzonspor ağlarına gönderdi. 27 dakikada, Van Persie çalımlarla ilerledi, pasını sol kanattaki Nani'ye aktardı, Nani de içeri giren Volkan Şen'e pasını verdi. Volkan vücut çalımı ile önünü boşalttı ve şık bir vuruşla takiminin ikinci golünü kaydetti.  

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf yine Fenerbahçe oldu. MAçın 57. dakikasında  Kaleyi ceza alanının hemen önünde karşısına alan Nani, sert vuruşla sağ köşeyi gördü ve golünü attı. Böylelikle Fenerbahçe Trabzonspor karşısında 3-0 öne geçti. Golden yaklaşık 5 dakika sonra Hollandalı yıldız Robin Van Persie'nin golüyle Fenerbahçe Trabzonspor karşısında farkı 4'e çıkardı. Maçın geri kalan dakikalarında gol olmazken, maçın son dakikalarında Trabzonspor taraftarı sahaya indi ve maç durdu.

 Fenerbahçe Beşiktaş'ın 2 puan kaybettiği hafta 3 puanı hanesine yazdırarak Şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan puan kaydetti. 

2015-2016 sezonunu şampiyon olarak kapatıp, 4. yıldızını takmak istiyor. Bu sene iddialı bir kadro kuran Sarı-Lacivertli ekip, şampiyonluk yolunda Beşiktaş ile büyük bir mücadele içerisinde bulunuyor. Kadrosunda Nani, Van Persie gibi Dünya yıldızları bulunduran Fenerbahçe'de tek hedef ligin geri kalan haftalarını kayıpsız kapatıp, kupaya uzanmak. Türkiye Kupası'nda da  yoluna devam eden Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de kalan maçları şu şekilde; Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 31. Haftasında Gaziantepspor'u evinde ağırlayacak. Ligin bitmesine son 4 hafta kala Fenerbahçe'nin maçları şu şekilde;

Fenerbahçe'nin Kalan Maçları

31. Hafta 01.05.2016  Fenerbahçe   v   Gaziantepspor 
32. Hafta 09.05.2016  Başakşehir   v   Fenerbahçe 
33. Hafta 15.05.2016  Fenerbahçe   v   Gençlerbirliği 
34. Hafta 22.05.2016  Sivasspor   v   Fenerbahçe

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.