Fenerbahçe maçı hangi kanalda şifresiz? Lokomotiv Moskova Fenerbahçe maçı saat kaçta FB maçı canlı izle galibiyeti gör

UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Rus ekibi Lokomotiv Moskova ile 25 Şubat Perşembe günü karşılaşacak. Peki Fenerbahçe maçı hangi kanalda şifresiz yayınlanacak? Lokomotiv moskova Fenerbahçe maçı saat kaçta? Herkesin merakla ve heyecanla beklediği Fenerbahçe maçı şifresiz izleme kanalları. FB maçı saat kaçta? Ünlü maç yorumcuları Fenerbahçe Lokomotiv Moskova Tivibu Spor izleme sayfasından izlenebileceğini belirti.

Fenerbahçe maçı hangi kanalda şifresiz? Lokomotiv Moskova Fenerbahçe maçı saat kaçta FB maçı canlı izle galibiyeti gör
25 Şubat 2016 Perşembe 17:13

UEFA Avrupa Ligi'nde bulunan temsilcimiz Fenerbahçe son 32 rövanş maçında bugün saat 18.00'da Rus ekibi Lokomotiv Moskova ile karşılaşacak. Peki Lokomotiv Moskova Fenerbahçe maçı saat kaçta? Fenerbahçe dün sabah saatlerinde THY tarifeli uçakla Rusya'nın başkenti Moskova'ya gitti. Maçın oynanacağı statta son antrenmanını gerçekleştiren Sarı-Lacivertli ekip, maç saatini beklemeye başladı. Heyecan dorukta. Tüm seyirci maça kilitlendi. Nefesler tutuldu. Fenerbahçe maçı hangi kanalda şifresiz izlenir?

Fenerbahçe maçını hangi kanalda şifresiz izlerim, şifresiz kanal listesi

Fenerbahçe maçını Tivibu dışında izlemek için sayfanın en altındaki kanal listesine bakabilirsiniz.

Temsilcimiz Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Son 32 turu ilk karşılaşmasında Rus ekibi Lokomotiv Moskova'yı evinde ağırlamış ve üstün bir performans ile rakibini 20 yenerek tur için büyük bir avantaj elde etmişti. Fenerbahçe, Brezilyalı yıldız oyuncu Josef De Souza'nın 2 golü ile Lokomotiv Moskova karşısında galip gelirken, rövanş için büyük bir avantaj yakaladı. Bu avantajını devam ettirecek mi?FB maçı saat kaçta, Fenerbahçe maçını nasıl izlerim ?

25 Şubat Perşembe günü Rusya'da oynanacak maçı Slovak hakem Ivan Kruzliak yönetecek. Kruzliak'ın bu maçta yardımcıları Skovakya'dan Martin Balko ve Tomas Somolani ve Peter Kralovic ile Mario Vlk olacak. Maçın dördüncü hakemi görevine ise Tomas Mokos'un yapacağı öğrenildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Kazanmaya geldik

Akşam oynanacak Fenerahçe maçı saat kaçta ? Portekizli teknik adam, Rusya'ya beraberlik için değil yenmek için geldiklerini belirtti. Pereıra yarınki mücadelenin zor olacağını ifade ederek, "Bu maçı bitmiş gibi bakamayız. Yarın bu şekilde maça çıkmalıyız. Yarın iki ayaklı maçın son ayağını oynayacağız. Lokomotiv Moskova geri dönüş isteyecektir. İyi bir takım karşılaşacağız. Kendi sahalarında taraftarlarının desteği ile iyi oynayacaklardır. Ne istediğimizi biliyoruz. Kendi oyun kimliğimiz sahaya göstereceğiz. Maç boyunca rakibe saygı göstereceğiz. Yarın benim için ne önemli noktalardan biri şu; duygusal ve taktiksel anlamda olgun bir takım bekliyorum sahada. Zorlu şartlarda oynayacağız. Biz buraya beraberliğe değil, kazanmaya geldik" açıklamasını yaptı.

"Avrupa'ya damga vuran bir takım olmak istiyoruz"

Bir gazetecinin "Yarın Fenerbahçeli bir futbolcu sahaya Recep Tayyip Erdoğan tişörtü ile çıkar mı?" sorusuna  "Ben bir futbol antrenörüyüm; siyaset, siyasetçilerin işidir. Biz burada kulübü temsil ediyoruz. Bana futbolla alakası olmayan sorular sormayın. Biz buraya futbol oynamaya geldik. Rakibimize saygı duyuyoruz ama bu sorunun benimle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum" cevabını verdi.

Son günlerde medyada gündem olan  Fernandao mu, Robin van Persie mi oynayacak sorusuna Pereira,"Yarın benim görmek istediğim takım kendi prensiplerinden kopmayan ve burada işlerin kolay olacağını düşünmeyen futbolculardan kurulu olacak. Rakibimiz ilk maçtaki skoru çevirmek isteyecek. Biz de kendi kalitemizi göstermek istiyoruz. Robin van Persie ya da Fernandao'dan kim oynarsa oynasın, Avrupa'ya damga vuran bir takım kimliğiyle sahada olmak istiyoruz." cevabını verdi.

Kjaer: "Zor bir deplasmana geldik"

Fenerbahçe'nin başarılı defans oyuncusu Simon Kjaer, zor bir deplasmana geldiklerini belirterek, "Zor bir deplasmana geldik. Moskova'dayız, alışık olduğumuz hava şartlarında oynamayacağız. Tek yapmamız gereken şey; bize bir sonraki turu getirecek skoru almak. Şu anda maçı sabırsızlıkla beklediğimizi söyleyebilirim. Ama onlarında şanslarını sonuna kadar kullanacaklarını düşünüyorum" açıklamasında bulundu.

Igor Cherevchenko:  "Turu geçme şansımız var"

Rus temsilcisi Lokomotiv Moskova'nın teknik direktörü Igor Cherevchenko düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turu geçme sanşlarının olduğuğunu vurgulayan  Cherevchenko, " Şansımız var. Fenerbahçe bunu kendi sahasında başardı, biz de başarabiliriz. Takımımın psikolojisi çok iyi. Fenerbahçe'nin 2-0'lık avantajını yarın kapatmaya çalışacağız. Fizik kondisyon sorunumuz yok. Fenerbahçe'nin şu anda ligi devam ediyor. Biz resmi maç oynamıyorduk. Bunun farkı ortaya çıktı. Futbolcularımla konuştum, fizik kondisyonlarında bir sıkıntı yok" açıklamasını yaptı. 

Sarı-Lacivertli ekip son hazırlıklarını tamamladı


Fenerbahçe son antrenmanını maçın oynanacağı statta gerçekleştirdi. Pereira yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık şekilde gerçekleşen antrenmanda, oyuncular ısınma hareketleri yaptı. Basına kapalı gerçekleşen zamanda Fenerbahçe'nin taktik antrenmanı çalıştığı bildirildi.
UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Moskova'da Lokomotiv Stadyumu'nda sahaya çıkacak. Lokomotiv Moskova ile Fenerbahçe maçı 25 Şubat 2016 Perşembe günü saat 18.00'da oynanacak. Temsilcimiz Fenerbahçe'nin 25 Şubat 2016 Perşembe günü oynayacağı maç TivibuSpor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Rusya'nın başkenti Moskova'da Lokomotiv Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada iki takımın muhtemel 11'leri şu şekilde;

Lokomotiv Moskova: Guilherme, Yanbaev, Corluka, Durica, Denisov, N'Dinga, Mykhalyk, Samedov, Fernandes, Maicon, Stuletic

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Alves, Kjaer, Caner, M.Topal, Ozan, Josef, Nani, Volkan Şen, Van Persie

25 Şubat Perşembe UEFA Avrupa Ligi Maç programı

Lokomotiv Moskova - Fenerbahçe, 18:00 (Tivibu Spor)

Lazio – Galatasaray, 20:00 (Tivibu Spor 2, TRT 1)

Liverpool – Augsburg, 20:00 (Tivibu Spor 3)

Porto – Borussia Dortmund, 22:05 (Tivibu Spor)

Tottenham - Fiorentina, 22:05 (Tivibu Spor 2)

Manchester United – Midtyjlland, 22:05 (Tivibu Spor 3)

Peki Lokomotiv Moskova Fenerbahçe maçını şifresiz verecek kanallar hangileri? 

AZ TV 

Uydu: Azerspace-1

Frekans: 11169

Sembol: 20400

Fec: 5/6

Polarizasyon: H- Yatay

İdman TV 

Uydu: AzerSpace

Frekans: 11169 
Sembol:  20400
Fec: 5/6
Polarizasyon H- Yatay

Biss: 345 345 00 345 345 00

Sky Sport 5 frekans bilgileri

Uydu Adı: Astra 1M

Frekansı:12.304

Sembol:27500

Fec :9/10

Polarizasyon: V- Dikey

Uydu Ayarı Nasıl Yapılır

Lokomotiv Moskova Fenerbahçe maçını uydu üzerinden şifresiz ve canlı bir şekilde izlemek için uydu cihazınızda belli frekansları girmeniz gerekiyor. Bunun için ilk olarak uydu cihazınızın ayarlar bölümünden kanal arama sekmesine girmeniz gerekiyor. Daha sonrasında elle/manuel kurulum seçilmesi gerekiyor. 

Menüye girildiğinde hangi kanalı izlemek istiyorsanız frekans ve sinyal bilgilerini girerek kanalları uydu cihazınıza ekleyebilirsiniz. 

NOT: İzlemek istediğiniz kanal hangi uyduya aitse o uydu seçilmelidir. 


Lokomotiv Moskova Fenerbahçe maçını şifresiz veren diğer kanallar listesi (HOTBIRD)

Arena Sport 3 HD (cro)

Arena Sport 4 (serbia)

AZ TV

beIN Sport Mena 1 HD

beIN Sport Mena 12 En HD

beIN Sports Max 4 / HD (france)

beIN Sports MENA 2 HD

BNT HD bul

BT Sport 2 / HD

BT Sport 2 HD

Digi Sport 1 (hun)

Dolce Sport 1 / HD

Dolce Sport 2

Euro Sport 2 Sweden HD

EuroSport Polska / HD

Fox Sports 2 HD (nederland)

Futbol 1 (ukraine)

Futbol 2 (ukraine)

İdman TV

Match TV HD

NTV + sport

OTE Sport 4 HD

OTE Sport 8 HD

Setanta Ireland

Setanta Sport 1 HD

Sky Calcio 5 HD

Sky Sport 3 (İtaly) HD

Sky Sport 5 (Germany) HD

Sport 1 (israel) / HD

Sport Klub 1 (Slovenia)

Sport TV 2 (Portugal) HD

Sport TV2 (portugal) / HD

SuperSport 3 HD (za)

SuperSport 5 (za) / HD

SuperSport Maximo 1

İnternet Üzerinden şifresiz veren kanallar

Fox Soccer 2GO

Fox Sport 2 (USA)

Fox Sport 4 (nederland)

Klik Sport

OLL TV Player


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.