Fenerbahçe Final Four'a yükseldi

Fenerbahçe Grundig 6'lı Play-off turu rövanş karşılaşmasında Rus ekibi Dinamo Moskova'yı 3-2 yenerek Cev Denizbank Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda Final Four'a yükseldi.

Fenerbahçe Final Four'a yükseldi
22 Mart 2016 Salı 21:27

CEV Denizbank Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe Grundig, Dinamo Moskova'yı 3-2 mağlup ederek Final Four'a yükseldi.

CEV Denizbank Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe Grundig 6'lı Play-off Turu rövanş maçında Dinamo Moskova ile karşılaştı. Dinamo Moskova'yı setlerde 3-2 mağlup eden temsilcimiz Final Four'a yükseldi.

6'lı Play-off turu ilk maçında Dinamo Moskova'yı 3-1 ile geçen Fenerbahçe, rövanş karşılaşmasında da rakibine göz açtırmadı ve 19-25, 26-24, 25-19, 18-25 ve 9-15'lik setlerle rakibini 3-2 mağlup etti. Bu sonuçla bir üst tura çıkmaya hak kazanan Sarı-LAcivertli ekip, adını Final Four'a yazdırdı.

CEV Denizbank Bayanlar Şampiyonlar Ligi Final Four 9-10 Nisan tarihlerinde İtalya'nın Pomi Casalmaggiore takımın ev sahipliği ile Montichiari kentinde yapılacak. Fenerbahçe Grundig'in Final Four rakibi henüz belli değil. Fenerbahçe Grundig, Volero Zürih - VakıfBank eşleşmesinin galibi Final-four'da Fenerbahçe'nin rakibi olacak. VakıfBank, ilk maçında konuk ettiği Volero Zürih'i 3-2 mağlup etmeyi başarmıştı. Bu maçın rövanşı ise 24 Mart Perşembe günü TSİ 21.00'da oynanacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.