Fenerbahçe : 1 - Kayserispor : 0 maç sonucu - 30 Ocak Cumartesi

Ziraat Türkiye Kupası'nda artık sona yaklaşılıyor. Kupa mücadelesinde karşılaşan Fenerbahçe ve Kayserispor maçı 1-0 ev sahibi takımın galibiyeti ile sonuçlandı. Oldukça çekişmeli geçen maçta sonucu belirleyen gol uzatmalarda geldi...

Fenerbahçe : 1 - Kayserispor : 0 maç sonucu - 30 Ocak Cumartesi
30 Ocak 2016 Cumartesi 23:35

 Kayserispor 'u evinde misafir eden Fenerbahçe uzatmalarda bulduğu gol ile maçı 1 - 0 galibiyet ile sonuçlandırdı. Fenerbahçe asıl kadrosu ile maça çıkarken Kayserispor tarafında bazı eksiklikler vardı. Buna rağmen oldukça çekişmeli geçen maçta 90 dakikanın sonunda herhangi bir gol olmadı. 

Uzatmalara giden maçta golü 113. dakikada Diego kaydetti. Tek gol ile sonuçlanan maçın neticesinde Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupasında üst tura çıkma hakkı kazanırken Kayserispor kupaya veda etmek zorunda kaldı. 

Maça taraftarların ilgi duymaması ve tribünlerin boş kalması dikkat çekti. Fenerbahçe taraftarlarının sayısı oldukça az ve seyrekti. Buna karşın Kayserispor 'u 10 - 15 kadar taraftarın desteklemeye gelmesi gözlerden kaçmadı...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.