Erdoğan'dan Trabzonspor'a isim önerisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, pazar günü açılacak olan Trabzonspor'un yeni stadı için isim önerisinde bulundu. İşte o isim...

Erdoğan'dan Trabzonspor'a isim önerisi
16 Aralık 2016 Cuma 12:05

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte çok sayıda devletin önemli isimleri pazar günü açılışı yapılacak olan Trabzonspor'un yeni stadının kurdelesini kesecek. 

Stadın ismi henüz belirlenmiş değil. Trabzonspor kulislerinde 2 isim konuşuluyor. Bunlardan biri önceki stadın ismi olan Avni Aker'ken diğeride Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Şenol Güneş’iniz var, daha ne isim arıyorsunuz” açıklamasında yer alan Şenol Güneş ismi. Erdoğan'ın yaşarkende onore edilmesi gereken efsanelerin olduğunu vurgulayarak Şenol Güneş ismini önermişti. Kulislerde Şenol Güneş isminin uygun olduğunu düşünenlerin yanı sıra Avni Aker ismi daha güçlü olduğu iddia ediliyor.

Stadın yeni ismi ilk maçın oynanacağı 29 Ocak'ta belli olacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.