Emre Belözoğlu Abdullah Avcı engeline takıldı!

Fenerbahçe Emre Belözoğlu ile temas kuruldu.Emre Belözoğlu Fenerbahçe'ye gelecek mi?Abdullah Avcı Emre Belözoğlu'nu neden istemiyor?

Emre Belözoğlu Abdullah Avcı engeline takıldı!
01 Eylül 2016 Perşembe 21:16

Teknik direktör Advocaat'ın orta saha için bir futbolcu isterken Emre Belözoğlu ile temas kuruldu. Emre'den olumlu yanıt alan Fenerbahçe, Abdullah Avcı engeline takıldı.

Fenerbahçe,Başakşehir’de forma giyen Emre Belözoğlu ile temas kurudu.

Emre’nin olumlu yanıt vermesi üzerine oyuncunun kulübü ile temasa geçilirken transfere Abdullah Avcı engel oldu. Avcı Emre’nin gitmesi konusunda çok katı bir tutum gösterince transfer gerçekleşmedi.

Bir yıllık teklifin yanı sıra sözleşme bitiminde Dick Advocaat’ın yardımcılığı teklif edilen tecrübeli orta saha geri dönme fikrine sıcak baktığını iletti.

Fenerbahçe yönetimi, transfer tahtasının kapanmasına saatler kala eski kaptanı Emre Belözoğlu’nu renklerine bağlamak için düğmeye bastı. Ne var ki Abdullah Avcı itiraz edince Başakşehir izin vermedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.