Çaykur Rizespor Galatasaray maçı ilk 11'ler - Rize GS maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu sezon Türkiye kupasını kazanarak Avrupa'ya gitmeyi hedefleyen Galatasaray Rize deplasmanına çıkıyor. Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final heyecanı devam ediyor. Galatasaray'ın Rize kafilesi belli oldu. Peki Çaykur Rizespor Galatasaray karşılaşması hangi kanaldan yayınlanacak? Çaykur Rizespor Galatasaray karşılaşması ilk 11'leri nasıl? Detaylar haberimizde.

Çaykur Rizespor Galatasaray maçı ilk 11'ler - Rize GS maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
20 Nisan 2016 Çarşamba 16:34

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı devam ediyor. Ligde kötü gidişini sürdüren Galatasaray ile Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finali'nde karşı karşıya gelecek. Peki Galatasaray Çaykur Rizespor karşılaşması ne zaman oynanacak?   Deplasman galibiyeti alamayan Galatasaray bu şansızlığını Türkiye Kupası Yarı Finali'nde kırabilecek mi? Çaykur Rizespor Galatasaray karşılaşması hakemi kim olacak?

Spor Toto Süper Lig'te şampiyonluğa havlu atan Galatasaray'da tek hedef Türkiye Kupası. Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk karşılaşmasında Çaykur Rizespor deplasmanına gidecek olan Galatasaray'da hedef, avantajlı bir skor elde edip evinde finale uzanmak olacak. Bu yıl en azından bir kupa alıp taraftarını sevindirmeyi amaçlayan Sarı-Kırmızılı ekipte tüm konsantrasyon Ziraat Türkiye Kupasına çevrildi.

Çaykur Rizespor Galatasaray karşılaşması saat kaçta hangi kanalda?

Çaykur Rizespor Galatasaray maçı 20 Nisan Çarşamba günü saat 18:45'te başlayacak. Ali Palabıyık'ın yöneteceği mücadele ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Hedef Avrupa Kupası Vizesi 

Avrupa kupalarına katılmayı isteyen Galatasaray Ligde sekizinci sıraya gerilerken, Türkiye Kupasını kazanarak, Avrupa biletini almayı hedefliyor. 

Galatasaray'da 4 eksik, Sinan Gümüş şüpheli

Galatasaray'da Çaykur Rizespor maçı öncesi önemli eksiklikler bulunuyor. Sarı-kırmızılı takımda Selçuk İnan, Aurelien Chedjou, Jason Denayer ve Hakan Balta'nın sakatlıkları bulunuyor. Hollandalı yıldız oyuncu Wesley Sneijder'in yarın akşam oynanacak karşılaşmada ilk 11'de olması bekleniyor.  Sakatlığı geçen Sinan Gümüş'ün ise henüz hazır olmaması nedeniyle bu maçta süre alması beklenmiyor.

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor kafilesi belli oldu. Sarı Kırmızılı ekibin Rizespor kafilesi şu şekilde;

Fernando Muslera, Hakan Balta, Lionel Carole, Semih Kaya, Koray Gunter, Olcan Adın, Wesley Sneijder,  Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Umut Bulut, Lukas Podolski, Jose Rodriguez, Martin Linnes, Volkan Pala, Tarık Çamdal, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Cenk Gönen.

Deniz Kadah: "Bizim hayalimiz  final"

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finali'nda Galatasaray ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da hedef Galatasaray'ı yenip Finale uzanmak. ÇAykur Rizespor oyuncusu Deniz Kadah, finali hayal ettiklerini ifade edip, sahada tüm enerjilerini ortaya koyacaklarını belirtti. Takım olarak kendilerine güvendiklerini ifade eden Deniz Kadah, Galatasaray'ı eleyip, Rizespor tarihine geçmek istediklerini belirtti.

Çaykur Rizesporlu Deniz Kadah'ın açıklamaları şu şekilde,  "Herkesin bir hayali var. Bizim hayalimiz de final. Galatasaray'ı eleyip finale gidebilirsek, Çaykur Rizespor'un tarihine geçmiş olacağız. Bu başarı şehir için, bizler için çok büyük bir başarı olacak. Bunu çok iyi değerlendirmek istiyoruz. Ligde şampiyonluk umutları kalmadı ve FIFA'dan da Avrupa'ya gidememe cezası aldılar. Bu nedenle maça yüzde 100'lerini vererek, almak isteyeceklerdir. Finale gitmek ve kupayı kazanmak isteyeceklerdir. Bu maç tarih yazmak isteyen bir takım ile Türkiye'nin önemli kupalar kazanmış bir kulübü arasında geçecek zor bir maç olacak. Mükemmel ve heyecanlı bir maç olacağını düşünüyoruz. Biz finali görmek, o heyecanı yaşamak istiyoruz."  

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor karşısında sahaya çıkacapı muhtemel kadro büyük ölçüde belli oldu. 

Çaykur Rizespor - Galatasaray ilk 11'ler

Çaykur Rizespor: Charles Itandje, Godfrey Oboabona, Ousmane Viera, Koray Altınay, Dhurgham Ismail, Orhan Ovacıklı, Deniz Kadah, Nika Dzalamidze, Ludovic Sylvestre, Ahmet İlhan Özek, Patryk Tuszynski    

Galatasaray: Fernando Muslera, Hakan Balta, Semih Kaya, Koray Günter, Carole, Bilal Kısa, Emre Çolak, Wesley Sneijder, Yasin Öztekin, Sabri Sarıoğlu, Lucas Podolski.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.