Bordo Mavililer Galibiyete Hasret Kaldı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig 7. haftada kendi evinde oynadığı Torku Konyaspor maçını kaybederek üst üste 3. yenilgisini aldı.

Bordo Mavililer Galibiyete Hasret Kaldı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Bordo mavili ekipte yüzler bir türlü gülmüyor. Karadeniz ekibi kendi evinde konuk ettiği Torku Konyaspor ile oynadığı müsabakadan 1-2'lik yenilgi ile ayrıldı. 

İlk yarıya iki takımda donuk başlarken Trabzonspor takımı cezalı ve sakat oyunculardan yoksun bir 11 ile sahaya çıktı. Aykut Kocaman'ın ekibi Torku Konyaspor ise haftalardır koruduğu ideal 11 ile saha çıktı. İlk yarıda tek net pozisyon Trabzonspor'un N'Doye ile yakaladığı fırsat oldu. Senegalli oyuncu 27. dakikadaki net fırsattan yararlanamadı. İlk yarıda başka net pozisyon olmazken takımlar devreye 0-0'lık sonuçla girdiler.

İkinci yarıda oyunun temposu arttı. Üst üste ataklar ile Trabzonspor kalesine gelen Torku Konyaspor takımı aradığı golü 51. dakikada buldu. Trabzonsporlu oyuncu Mustafa Yumlu'nun yaptığı hareket sonrasında penaltı kazanan Konyaspor'da penaltıyı kullanan oyuncu Mahe takımını 0-1 öne geçirdi.Trabzonspor'un golü 8 dakika sonra geldi. Dakikalar 59'u gösterdiğinde ceza sahasına gelen topu güzel bir kafa vuruşuyla ağlara gönderen Medjani bordo mavili ekibe beraberlik golünü getirmiş oldu. Golü bulduktan sonra Konyaspor üzerine baskı kuran karadeniz temsilcisi 70.dakikada kalesinde 2. golü gördü ve skorda durum 1-2'ye geldi. Kontra atak sonrası gelen bu gol Traore'den geldi. Traore attığı bu gol ile kariyerinde Trabzonspor ağlarına toplam 5. golünü atmış oldu. Oyunun geri kalanında iki takımda gol bulamazken 90+4'te Trabzonspor'da Erkan Zengin kırmızı kart gördü.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve karşılaşma 1-2 bitti. Bu sonuçla Trabzonspor ligde üst üste 3. mağlubiyetini aldı ve 10 puanda kaldı. Torku Konyaspor  ise bu galibiyet ile puanını 12'ye yükseltti.

TRABZONSPOR 1 - 2 TORKU KONYASPOR



TARİH: 2.10.2015



SAAT: 20.00



STAT: Avni Aker



TRABZONSPOR: Esteban, Cavanda, Mustafa, Douglas, Constant, Medjani (Dk.81 Özer), Okay Yokuşlu (Dk.75 Aytaç), Yusuf, Marin, Erkan, N'Doye (Dk.70 Cardozo)

TEKNİK DİREKTÖR: Shota Arveladze

TORKU KONYASPOR: Serkan, Ömer Ali, Ali Turan, Vukovic, Mehmet, Holmen, Ali Çamdalı, Bajic (Dk.70 Uğur İnceman), Traore (Dk.80 Ömer), Meha (Dk.90 Selim), Rangelov.

TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

GOLLER:  Dk.51 Meha(pen), Dk.59 Medjani, Dk. 70 Traore

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.