Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin istediği Daniel Agger'den kötü haber

Beşiktaş'ın ve Fenerbahçe'nin gelecek sezon için defansın ortasına transfer etmek istediği Danimarkalı yıldız oyuncu Daniel Agger, 31 yaşında futbolu bıraktığını açıkladı.

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin istediği Daniel Agger'den kötü haber
09 Haziran 2016 Perşembe 14:16

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu Beşiktaş'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun planlanması ve hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, transfer dünyasından şok bir haber geldi. Fenerbahçenin, Danimarka basınına göre stoper mevkisine transfer etmek istediği 31 yaşındaki Danimarkalı oyuncu Daniel Agger, futbolu bıraktığını açıkladı. 

31 yaşında olan ve bir dönem Liverpool takımında forma giyen Danimarkalı oyuncu, bu kararını sosyal meday hesabından duyurdu. Hayranlarına seslenen Agger, 'Desteğiniz için teşekkürler. Gerçekten müthiş bir tecrübeydi. Üzücü ama bırakmak en doğru karar. Kariyerimle gurur duyuyorum.' açıklamasını yaparak futbolculuğa son noktayı koymuş oldu. Agger'in Fenerbahçe'ye transfer edilmesini hayal eden ve isteyen binlerce Fenerbahçe taraftarı, bu haberden sonra büyük bir üzüntü yaşadı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.