Beşiktaş Kaşımpaşa ile berabere kaldı

Spor Toto Süper Lig 10. hafta lig lideri Beşiktaş ile Kasımpaşa Başakşehir Fatih Terim Stadı\'nda karşı karşıya geldi. 6 gollü maçın sonunda galip çıkan olmazken takımlar 1\'er puana razı oldu.

Beşiktaş Kaşımpaşa ile berabere kaldı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Spor Toto Süper Lig 10. hafta lig lideri Beşiktaş ile Kasımpaşa Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda karşı karşıya geldi. 6 gollü maçın sonunda galip çıkan olmazken takımlar 1'er puana razı oldu.

Maça iki takımda etkili başladı. 24. dakikada Beşiktaş ceza alanı içinde topla buluşan Kasımpaşalı oyuncu Tunay takım arkadaşı Eren'e pas verdi. Eren çok sert şut çıkardı ve  Kasımpaşayı 1-0 öne geçirdi. Golün ardında Beşiktaş aradığı golü 27. dakikada buldu. Oğuzhan'ın kullandığı köşe vuruşunda kale sahası içinde bulunan Rhodolfo takımına beraberlik golünü getirdi ve durumu 1-1 yaptı. Beşiktaş öne geçmek için Kasımpaşa kalesine yüklenirken kalesinde 2. golü gördü. 40. dakikada kendi alanlarına kaptırdıkları top sonrası kalesinde gören Beşiktaş maçda 1-2 geriye düştü. Kasımpaşa'nın golünü 25 metre uzaktan çok güzel şut çıkaran Donk kaydetti. İlk yarıda başka gol olmadı ve Kasımpaşa devreye 1-2 üstün girdi.

İkinci yarıda ilk gol Beşiktaş'tan geldi. 52. dakikada ceza sahası içerisine top ile giren Gomez kaleci ile karşı karşıya kaldı ve topu ağlara göndererek durumu 2-2'ye getirdi. Golden 15 dakika sonra konuk ekip Kasımpaşa yeniden öne geçmeyi başardı. 67.dakikada yeniden sahneye çıkan Eren önüne gelen topu kontrol ederek güzel bir vuruş yaptı ve takımını 2-3 öne geçirdi. beşiktaş beraberlik için Kasımpaşa kalesine yüklenirken dakikalar hızla geçti. Maç tam bitti derken Donk'un ceza sahasında el ile mudahalesine hakem Cüneyt çakır penaltı kararı verdi. 90+4'te penaltıyı kullanan Oğuzhan durumu 3-3'e getirdi ve takımını mağlup olmaktan kurtardı.

Bu sonuçla Beşiktaş puanını 23'e yükseltirken en yakın rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki puan farkı 2'ye düştü. Kasımpaşa ise puanını 15'e yükseltti ve haftayı 7. sırada bitirdi.



BEŞİKTAŞ 3 - 3 KASIMPAŞA

STAT: Başakşehir Fatih Terim

BEŞİKTAŞ: Tolga, Beck, Rhodolfo, Milosevic, İsmail, Atiba, Necip, Quaresma, Oğuzhan, Olcay, Gomez

KASIMPAŞA: Isaksson, Veysel, Tarouco, Omeruo, Veigneau, Donk, Castro, Hakan, Tunay,Adem, Eren Derdiyok

GOLLER: Eren Derdiyok(24.Dk, 67.Dk), Rhodolfo(27.Dk), Donk(40.Dk), Gomez(52.Dk), Oğuzhan (90+4.Dk)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.