Beşiktaş'ın ertelenen maçı ne zaman oynanacak?

Geçtiğimiz günlerde yoğun kar yağışı sebebiyle ertelenen Beşiktaş 'ın Trabzonspor ve Mersin İdmanyurdu maçlarının ne zaman oynanacağı belli oldu.

Beşiktaş'ın ertelenen maçı ne zaman oynanacak?
27 Ocak 2016 Çarşamba 16:12

Beşiktaş'ın yoğun kar yağışı sebebiyle ileri bir tarihte oynanması için ertelenen maçlarının oynanacağı tarihler TFF tarafından açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 18. haftasında yoğun kar yağışı nedeniyle müsabakanın 12. dakikasında tatil edilen Beşiktaş-Mersin İdmanyurdu ve 19. haftada yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşmalarının yeni tarihlerini ilan etti.

DERBİ MART AYINDA!

Ertelenen Beşiktaş-Mersin İdmanyurdu karşılaşmasının 17 Şubat Çarşamba saat 19:30'da, Trabzonspor-Beşiktaş müsabakasının 15 Mart Salı saat 19:30'da oynanması kararlaştırıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.