Beşiktaş - Galatasaray Süper Kupa bilet fiyatları belli oldu

Süper Kupa finali heyecanına çok az bir süre kaldı. 2016 Lig şampiyonu Beşiktaş ile Kupa sahibi Galatasaray arasında oynanacak dev Süper Kupa Finali'nin bilet fiyatları belli oldu. Peki Beşiktaş Galatasaray maçı bilet fiyatları ne kadar? Süper Kupa maçı ile ilgili detaylar haberimizde.

Beşiktaş - Galatasaray Süper Kupa bilet fiyatları belli oldu
26 Temmuz 2016 Salı 11:57

13 Ağustos 2016 tarihinde oynanacak Süper Kupa finalinin bilet fiyatları belli oldu. Galatasaray ve Beşiktaş arasında oynanacak dev karşılaşma öncesinde taraftarlar maç bileti fiyatlarını merak ediyor.13 Ağustos 2016 Cumartesi günü saat 20.45'te Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak Turkcell Süper Kupa 2016'nın biletleri, satışa çıktı. Beşiktaş Galatasaray bilet fiyatlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Turkcell Süper Kupa 2016'nın biletleri, bilet.tff.org üzerinden satılıyor. Bir kişinin, en fazla 2 adet satın alabileceği maçın biletleri, ücretsiz kargo aracılığıyla taraftarlara ulaştırılacak.

Turkcell Süper Kupa 2016'yı Beşiktaş taraftarları Doğu ve Güney tribünlerinde, Galatasaray taraftarları ise Batı ve Kuzey tribünlerinden seyredebilecek.

Konya'da oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları şu şekilde;


1. Kategori (Doğu ve Batı): 150 TL

2. Kategori (Kuzey ve Güney): 75 TL

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.