Benfica'dan Beşiktaş'a anlamlı jest

Portekiz temsilcisi Benfica'dan, Beşiktaş'a anlamlı bir jest geldi. 13 eylül 2016 tarihinde oynanacak Benfica Beşiktaş maçı öncesi Portekizlilerden Beşiktaş'a büyük bir jest yapacağı öğrenildi.

Benfica'dan Beşiktaş'a anlamlı jest
12 Eylül 2016 Pazartesi 20:20

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, ŞAmpiyonlar Ligi ilk maçında Benfica deplasmanına çıkacak. Portekiz temsilcisi Benfica her maç öncesi statta kartal uçuruyordu. Grup ilk maçında Beşiktaş ile karşılaşacak Benfica, Kara Kartal'a büyük bir jest yapmaya hazırlanıyor.

NTV Spor tarafından yapılan habere göre Portekiz temsilcisi Beşiktaş'a özel olarak maçtan önce 2 kartal uçuracağını açıkladı.13 Eylül 2016 Türkiye saat iile 21.45'te başlayacak karşılaşma öncesinde statta 2 kartal birden uçacak. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Benfica'ya gözdağı verdi ve Beşiktaş'ın kolay lokma olmadığını belirtti. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.