Aziz Yıldırım'ın Büyük Pişmanlığı

Sezon başında Roma'dan geri dönen Salih Uçan'a bel bağlayan Aziz Yıldırım'ın beklentileri boşa çıktı.

Aziz Yıldırım'ın Büyük Pişmanlığı
20 Eylül 2016 Salı 21:21


Sezon başında Roma'dan geri dönen Salih Uçan'a bel bağlayan Aziz Yıldırım'ın beklentileri boşa çıktı.

Genç futbolcu için sezon başında gelen ciddi teklifleri reddeden Yıldırım'ın kulübe ciddi bir gelir kaynağı oluşturacak rakamı da kabul etmediği aktarıldı.

Roma'da geçirdiği 2 yılın ardından yuvaya dönen Salih Uçan'dan beklentiler çok büyüktü, ancak genç yıldız şu ana kadar sergilediği performansla kendisine duyulan güveni boşa çıkardı.

Salih'ten yana en büyük hayal kırıklığı yaşayan isim ise şüphesiz Başkan Aziz Yıldırım oldu. Diego Ribas'ı kapının önüne koyan Yıldırım, Salih Uçan'ın 10 numara olmasını bekliyordu. Yıldırım, Sunderland'in 7 milyon avroluk teklifini de bu doğrultuda elinin tersiyle geri çevirmişti.

Fakat Başkan Yıldırım'ın "O bizim geleceğimiz" diyerek İngilizlere vermediği Salih bütün hayalleri yerle bir etti. Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; geride kalan maçlarda sadece hatalarıyla gündeme gelen 22 yaşındaki oyuncu kredisini tüketti. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.