Aziz Yıldırım'dan Rıdvan Dilmen açıklaması

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, eski futbolcu Rıdvan Dilmen'in referandum için "evet" kampanyası başlatmasını değerlendirdi.

Aziz Yıldırım'dan Rıdvan Dilmen açıklaması
28 Ocak 2017 Cumartesi 15:35

Aziz Yıldırım, eski Fenerbahçeli ve milli futbolcu Rıdvan Dilmen'in yeni anayasa referandumu için sosyal medyadan video paylaşıp 'evet' kampanyası başlatmasını değerlendirdi.

Eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen başkanlık referandumu için "evet" kampanyası başlatmış, sosyal medyadan yayınladığı video tepki çekmişti.

Yüksek Divan Kurulu'nda konuşan Fenerbahçe Kulübü başkanı Aziz Yıldırım, Rıdvan Dilmen'in başkanlık referandumu için "evet" kampanyası başlatmasına; 

"Rıdvan kulübümüze hizmet etmiş bir kişidir. Kulübümüz üyesi değildir. Fenerbahçeli kimliği içinde her tip insan olabilir. Evet de hayır da diyen olabilir. Bu ülkenin menfaatleri için herkes bir karar verecek. Fenerbahçe kimliğini meydana getiren insanların kararlarına biz saygı göstermek durumundayız. Bu yüzden ben üye de olsaydı, Rıdvan'ı üyelikten atmazdım. Bizim üst kimliğimiz Fenerbahçe'dir. Fenerbahçe siyasetin içinde yoktur." değerlendirmesinde bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.