Arda Turan Milli Takımdan ayrıldı

Gazeteci Bilal Meşe'ye saldıran Arda Turan, basın toplantısı düzenleyerek Milli Takımı bıraktıdığı söyledi.

Arda Turan Milli Takımdan ayrıldı
06 Haziran 2017 Salı 17:40

A Milli Takım kadrosundan çıkarılan Arda Turan, basın toplantısı düzenledi. Milli Takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye saldıran Arda Turan, milli takımı bıraktığını söyledi. 

İşte Arda Turan'ın gazeteci Bilal Meşe saldırısı ile ilgili açıklaması:

Arda Turan yaptığı açıklamada Uçakta yaşanılanlar çok üzücü. Milli takım tişörtü varken üzerimde olmaması gereken bir olaydı. Pişman mıyım? Değilim. Kuş gibi hissediyorum kendimi. Hayatım boyunca bana söylenenleri unutmadım, yapılanları unutmadım. 2006'daki ıslıklanmayı unutmadım. Bir şey yapıyorsanız bedelini öderseniz. Her sıkıntılar olunca isterseniz kenara çekileyim dedim. İstiyorsanız zarar vermemek adına kenara çekileyim dedim. Ve bugün zamanın geldiğini düşünüyorum. Bugüne kadar yanımda olan herkese, arkadaşlarıma, birçok insana teşekkür ederim. Hayatımda yaptığım şeylerin bedelini ödedim, yine ödeyeceğim. Milli takım kariyerimi sonlandırıyorum. İnşallah futbolculuğumu değil adamlığımı bırakırım milli takımda. Ama ne yaptıklarını ne ettiklerini çok iyi biliyorum ve her zaman tepkim aynı olacak. Teşekkür ederim" 


Etiketler; #Arda Turan
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.