Arda Turan ile Selçuk İnan kavga etti

Spor Servisi Ekstra adlı programda futbol yorumcusu olan Mehmet Demirkol, çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Arda Turan ile Selçuk İnan kavga etti
03 Ekim 2016 Pazartesi 21:15

Spor Servisi Ekstra adlı programda futbol yorumcusu olan Mehmet Demirkol, çarpıcı bir iddia ortaya attı.

İşte Demirkol'un krizle ilgili açıklaması:

Arda prim konusu için Fatih Terim'in yanına gidiyor. Bu sadece Burak için değil. Tüm çalışanlar için. Aşçısına kadar herkes var. Galerici muhabbeti var. Selçuk İnan, bir galericiye "Terim, Emre Belözoğlu'nu milli takıma çağıracaktı ancak Arda istemedi" diye konuşuyor. Galerici de bunu Emre Belözoğlu'na söylüyor. Emre, Arda'yı arıyor ve Arda, Selçuk'a kızıyor. Arda ile Selçuk kavga ediyor.

"Arda Turan, Fatih Terim'e, "Bu bir teknik direktör takımı değil, yıldızlar takımı" demiş. Bu da başka bir iddia. Sen bildiklerini söyle diyorlar, ben bunları biliyorum. Ne kadarı doğru bilmiyorum."

Fatih Terim, bu oyuncular olmadan da mevcut kadro ile Dünya Kupası'na gidebileceğini düşünüyor. Bu oyuncular almayayım, gitmesem de olmaz diye düşünmüyor. 

Rıdvan hoca kendisini bir gazeteci olarak konumlandırmıyor. Türk futbolunun önemli bir figürü olarak düşünmüyor. O yüzden benim yorumuma da üzülmüş. Onun üzüleceği bir durum yok. Hatta o röoportajı ben yapmak isterdim.

EURO2016'da kampa herkes girebiliyordu. Sadece gazetecilere kapalıydı. Gazeticilere büyük imkanlar tanınmıştı. Biraz abartıyorum. İş rüşvete girmişti. Ama hiç kimseye işini yaptırmadılar. 2020'de hiçbir patron buraya gazeteci göndermez. Koskoca 1 ayda 1 tane oyuncuyla röportaj yaptırmadılar.
Arda, Burak, Gökhan ve Caner diyoruz ancak kimse hiçbir şey oynadı. Terim, "Bunları söylüyorsunuz, ne oynadı bu oyuncular Fransa'da?" diyebilir. Haklı ancak konu bu değil. Brezilya dizisinin içinde kalmamış olmamızdır. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Takımı yönetemeyen bir teknik sorumlu var. Spekülatif açıklamalar yapana kadar çık ne biliyorsan konuş.