A Milli Futbol Takımı\'nın maç programı belli oldu

A Milli Futbol Takımı\'nın Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde kasım ayında oynayacağı özel maçların tarihleri belli oldu. A Milli Takım 13 Kasım\'da Katar ve 17 Kasım\'da Yunanistan ile özel maç yapacak.

A Milli Futbol Takımı\'nın maç programı belli oldu
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

 A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde kasım ayında oynayacağı özel maçların tarihleri belli oldu. A Milli Takım, 13 Kasım'da Katar ve 17 Kasım'da Yunanistan ile özel maç yapacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yaptığı açıklamada,

A Milli Takım, 9 Kasım Pazartesi günü saat 17.00'de Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak ve ilk çalışmasını ertesi gün 18.00'de basına açık olarak bu tesiste gerçekleştirecek.

A Milli Takım kafilesi, 11 Kasım Çarşamba günü basına kapalı olarak yapacağı antrenmanı takiben saat 15.30'da Katar ile oynayacağı özel maç için Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden Doha'ya hareket edecek. 12 Kasım'da karşılaşmanın oynanacağı Abdullah bin Khalifa Stadı'nda yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sonlandıracak A Milli Takım'da Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, bu çalışma öncesinde basın toplantısı düzenleyecek. Bir futbolcunun da katılacağı etkinlik saat 19.00'da, antrenman ise 19.30'da başlayacak.

Katar-Türkiye özel maçı, 13 Kasım Cuma günü saat 20.30 (TSİ 19.30)'da başlayacak.

A Milli Takım kafilesi, 14 Kasım'da Türkiye'ye dönecek ve tekrar TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde kampa girerek Yunanistan maçının hazırlıklarını burada sürdürecek.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın ev sahipliği yapacağı Türkiye-Yunanistan müsabakası 17 Kasım Salı günü saat 20.15'te başlayacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.