2015'in son derbisinin galibi Beşiktaş

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de yılın son derbisinde Galatasaray ile karşılaştı. Derbide 1-0 geriye düşmesine rağmen, Gomez ve Gökhan Töre ile bulduğu gollerle, Galatasaray'ı 2-1 yendi.

2015'in son derbisinin galibi Beşiktaş
14 Aralık 2015 Pazartesi 23:20

Spor Toto Süper Lig'in 15. hafta kapanış maçında, Beşiktaş, Galatasaray ile karşılaştı.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta ev sahibi Beşiktaş, Galatasaray karşısında genel olarak etkili bir oyun sergiledi. Mücadelenin genelinde Beşiktaş, oyunu Galatasaray'ın alanına yıktı ve gol aradı. Beşiktaşlı oyuncular gol pozisyonları yakalasada, Galatasaray kalecisi Muslera'yı geçemedi. Galatasaray'ın ise ilkyarıda Beşiktaş kalesine şutu dahi olmadı.

İkinci yarıdada etkili oyununu sürdüren takım Beşiktaş oldu.  Galatasaray kalesinde gol ararken 54. dakikada Beşiktaş kalecisi Günay'ın hatasını affetmeyen Hollandalı yıldız Sneijder, Galatasaray'ı öne geçiren golü kaydetti. Golden 2 dakika sonra sahneye alman yıldız Mario Gomez çıktı. Sabri Sarıoğlu'nun bulunduğu kanattan topu sürerek şutunu çıkaran Gomez, Beşiktaş'a beraberlik golünü getirdi. Beşiktaş'ın galibiyet golü Gökhan Töre'den geldi. 72. dakikada oyuna giren Töre, Galatasaray defansının hatasını affetmedi ve 74. dakikada Beşiktaşı öne geçiren golü attı. Maçın geri kalan dakikalarında başka gol olmazken, Beşiktaş 2015 yılının son derbisini kazanarak 15. haftayı 35 puan ile lider tamamladı.

BEŞİKTAŞ - GALATASARAY : 2 - 1

BEŞİKTAŞ: Günay, Beck, Rhodolfo, Ersan, İsmail, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Sosa, Olcay, Mario Gomez

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Olcan, Chedjou, Selçuk, Yasin, Sneijder, Podolski, Burak 

GOLLER: Wesley Sneijder (54.dk), Mario Gomez, (56.dk), Gökhan Töre (74.dk)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Yönetime sormak lazım. Hamza hocayı göndermek Galatasaray'a ne kazandırdı.