Üniversiteye e-kayıt süresi uzatıldı

YÖK, bu gece sona erecek olan üniversiteye e-kayıt süresini, 18 Ağustos Perşembe günü saat 23.59'a kadar uzattı. Şahsen başvuru ile kayıtların süresinde ise uzatma olmadı.

Üniversiteye e-kayıt süresi uzatıldı
16 Ağustos 2016 Salı 20:25

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), sistemlerdeki yoğunluk nedeniyle üniversitelere e-kayıt süresini 18 Ağustos Perşembe günü saat 23.59'a kadar uzattı.
YÖK’ten alınan bilgi şu şekilde, "bugün saat 23.59'da biteceği açıklanan e-kayıt işlemleri için, yoğun ilgi üzerine 18 Ağustos Perşembe günü 23.59'a kadar ek süre tanındı."
YÖK yetkilileri, bugüne kadar yaklaşık 320 bin öğrencinin e-kayıtla üniversiteye kayıt işlemlerini tamamlandığını bildirdi.
İsteyen öğrencilerin üniversiteye giderek şahsen yaptırabileceği kayıt işlemlerinin süresinde ise bir değişiklik olmadı. Bu kayıtlar, 19 Ağustos Cuma günü sona erecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.