PKK saldırısından sonra Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek Ankara'ya alındı

Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ne PKK tarafından düzenlenen ve 3 polis memurunun şehit olduğu, 110'u polis 217 kişinin yaralandığı bombalı saldırının ardından Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek Ankara'da Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı görevine alındı.Boşalan Elazığ Emniyet Müdürlüğü görevine ise Aksaray Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Doğan Cangül getirildi.

PKK saldırısından sonra Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek Ankara'ya alındı
20 Ağustos 2016 Cumartesi 16:18

Geçen perşembe günü Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ne PKK tarafından bombalı araçla düzenlenen ve 3 polis memurunun şehit olduğu, 110'u polis 217 kişinin yaralandığı intihar saldırısından sonra Emniyet Müdürü Nihat İşlek, Ankara'ya alındı. Ocak 2014 tarihinden beri Elazığ Emniyet Müdürlüğü görevini yerine getiren Nihat İşlek, Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı'na alınırken, yerine Aksaray Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Doğan Cangül ise Elazığ Emniyet Müdürü olarak atandı.
Emniyet Müdürü İşlek'in İstanbul'da kanser tedavisi gördüğü de öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.