Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Son Dakika İdam Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde FETÖ Darbe girişimi sonrası gündeme gelen vatandaşların " idam kararı alınması" istekleri hakkında önemli açıklamalarda bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Son Dakika İdam Açıklaması
16 Ağustos 2016 Salı 18:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan," 1970 yıllarda Almanya'da idam cezasını geri getirmeyi tartışmaya başlamıştır. Hatta hessen eyaleti Anayasası'nda idam cezası hala vardır. Hal Böyleyken, FETÖ 'nün darbe girişimine, PKK'nın kanlı eylemlerine DAEŞ'in canlı bomba saldırılarına , DHKP-C'nin suikastlarına maruz kalmamıza rağmen, bu tartışmayı yapmamızı dahi kabullenemiyorlar. Kim? Avrupa! Yaşanılan kanlı darbe girişimi sonrasında böyle bir meselenin tartışılmasından daha tabi ne olabilir? Bu konuda kararı verecek olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'dir. TBMM bu kararı aldığı zaman mesele biter. Ama alır mı almaz mı? bunu bilemem. TBMM'nin böyle bir karar almaya hakkı yok mu? Eğer millet böyle bir talebi oraya iletiyorsa , orası tartışır , görüşür.
İnanın bana, bırakın darbe girişimini bizdeki PKK, DAEŞ eylemleri Avrupa'nın herhangi bir ülkesinde yaşansın idam cezasını da getirirler! Kesintisiz OHAL de ilan ederler. İşte Fransa , bakın şu anda 9 ay üzerinden gidiyorlar. Bizde daha 3 aylık ilan edildi onu bile tartışmaya kalktılar. Çünkü bizim sabrımız onlarda yok."şeklinde konuştu

Detaylar gelmeye devam ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.