Bazı uçak seferleri iptal edildi

Yoğun kar yağışı ve don İstanbul'da bazı uçak seferlerinin iptal edilmesine sebep oldu. İptal edilen uçak seferleri hangileri?

Bazı uçak seferleri iptal edildi
02 Ocak 2016 Cumartesi 14:59

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da son 3 gündür etkili olan kar yağışı, yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle hava yolu ulaşımında yaşanan aksaklıklar bugün de sürüyor. THY, Atatürk ile Sabiha Gökçen havalimanlarından iç ve dış hatta planlanan 34, Pegasus Havayolları iç ve dış hatta 28, Onur Air de iç hatlarda 1 tarifeli seferini olumsuz hava koşullarını gerekçe göstererek iptal ettiğini duyurdu. 

Yabancı bazı hava yolu firmalarının da İstanbul tarifeli seferlerini iptal ettiği öğrenildi.

Kar yağışının etkili olduğu Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarının apronlarında, Devlet Hava Meydanları İşletmesinin (DHMİ) karla mücadele araçlarının kar küreme çalışmaları, özel yer hizmetleri şirketlerinin de uçaklarda buzlanmayı önleyici ve çözücü sıvı uygulaması devam ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Havada panik yaşamaktan iyidir.