Gül'den Demirtaş'a taziye telefonu

Selahattin Demirtaş Abdullah Gül'ün kendisini arayarak taziye dileklerini ifade ettiğini söyledi.

Gül'den Demirtaş'a taziye telefonu
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kendisini arayarak acılı ailelere ve HDP'ye başsağlığı dileklerini iletiğini söyledi. Demirtaş bu taziyeyi ailelere iletmenin kendisi için bir görev olduğunu söyleyerek Gül için "Allah ondan razı olsun" dedi. 

Ankara katliamında hayatını yitirenlerin ailelerine baş sağlığı ziyaretlerini sürdüren Selahattin Demirtaş Batman'da yaptığı açıklamada patlamaları gerçekleştirenlerin Ankara'ya nasıl rahatlıkla geldiğini sordu. 

İsim listelerinin her türlü istihbarat ve güvenlik güçlerinde olduğunu söyleyen Demirtaş, aranan şahısların önce Suriye'den Türkiye'ye, sonra da Gaziantep'ten Ankara'ya gelmesinin basit bir kriminal zaafiyet olmadığını ifade etti.

IŞİD üyelerinin büyük bir zaafiyetle ya da bir şekilde istihbarat örgütlerinden destek alarak eylem gerçekleştirdiklerini ifade eden Selehattin Demirtaş bu bağlamda olayı HDP'ye yıkmanın vicdansızlık olduğunu söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.