Başbakan patlama bölgesine karanfil bıraktı

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve beraberindeki heyet Ankara Tren Garı'nı ziyaret etti.

Başbakan patlama bölgesine karanfil bıraktı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan gibi bir çok ismin bulunduğu heyet patlama alanını ziyaret ederek yaşamını yitirenler için Fatiha okudu. Çok sayıda yetkilinin eşlik ettiği ziyarette Başbakan'ın eşi Dr. Sare Davutoğlu da hazır bulundu.

Programında burayı ziyaret etme planı yer almayan Başbakan Ahmet Davutoğlu için bölgeye gönderilen çok sayıda güvenlik görevlisi önceden bomba arama faaliyetleri gerçekleştirdi. Ayrıca alan çevresinde dün akşam satlerinde gerçekleşen AB büyükelçileri ziyaretinden beri de kuş uçurtulmadı. 

Başbakan buradaki ziyaretinde çevredeki taksici ve simitçilerle bir süre sohbet etti. Alandan ayrılan Davutoğlu ve ekibi Çankaya Köşkü'ne geçti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.